Onlinekurs: Grunderna i jaktapportering del 2 – utan återkoppling

399,00 kr

Kategori:

Beskrivning

Vill du få hjälp att hålla träningsmotivationen uppe? Då rekommenderar vi vår grundkurs i jaktapportering!

Kursen består av två spännande träningstillfällen som ska hjälpa dig med grundträningen av din apporterande fågelhund. Tanken är att kursen ska ge dig mer struktur på träningen och att du ska få hjälp med både hur du kan börja och hur du kan komma vidare. Hela kursen består av åtta lektioner innehåller teman som träningsmetodik, gripa och hålla fast, avlämningar, fotgående, stadga och stoppsignal, närsök, dirigeringar och hur du kan sätta ihop alla moment. Den här andra delen omfattar alltså fotgående, stadga och stoppsignal.

Kursen lutar sig mot boken Apportering till vardag och fest, och det är nödvändigt att du har boken så att du kan läsa teorin och om övningarna som vi hänvisar till inför varje träningstillfälle. Kursupplägget följer studiehandledningen till boken. Om du vill “ha kvar” kursen när den är slut eller om du vill kunna följa kursen i ett tryckt häfte (och få plats att anteckna till varje tillfälle) så kan du köpa studiehandledningen här. Du kan även köpa ett rabatterat paket med både bok och studiehandledning.

Kursen kan du kan göra lite i din egen takt från och med när du anmäler dig och fyra månader framåt. Så om du vill kan du göra ett tillfälle i veckan eller ett varannan vecka eller oregelbundet – som det passar dig helt enkelt. 

Observera att det här är en självstudiekurs, vill du ha möjlighet att ladda upp filmer och få personlig återkoppling på din träning rekommenderar vi vår andra kurs, Onlinekurs: Grunderna i jaktapportering del 2 – med återkoppling

Ta chansen att få inspiration och struktur på din vårträning, anmäl dig redan idag!

Sagt av deltagare från förra kursomgången:

“Inspirerande, kreativt!”

“Bra struktur och bra att alla delar var öppna från början så man själv kunde välja lite var man ville fokusera på. Tycker den gav mycket och gjorde att vi utvecklades under kurstiden.”

Instruktörer på kursen är Elsa Blomster, Lena Gunnarsson och Åsa Davidsson

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Onlinekurs: Grunderna i jaktapportering del 2 – utan återkoppling”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Böcker skickas på tisdagar och torsdagar. Beställ och betala senast 18:00 dagen innan. Ange i ordernoteringar om du vill att böckerna skickas till ett särskilt utlämningsställe, annars väljs det automatiskt. Avvisa