Kurser

Vi håller kurser runt om i landet!

Kommande kurser

INTERNAT FORTSäTTNINGSKURS APPORTERING TäVLINGSTRäNING WT (BORåS, ELSA BLOMSTER)

Visa/dölj detaljer
Apr 21,2017 - Apr 23,2017    Tid: 6:00 pm - 4:00 pm
Elsa Blomster

Instruktör Elsa Blomster

Detta är en kurs för dig som vill komma vidare med  apporteringsarbetet och träna inför start på working test/B-prov. Mat och boende på fantastiska Sjöön utanför Borås ingår hela helgen från middag fredag kväll till fika söndag eftermiddag. Vi träffas redan på fredagskvällen för att umgås, äta en enklare middag, flytta in i våra rum och kanske ta ett dopp i poolen. På lördagen och söndagen tränar vi mellan 9 och 16, med uppehåll för lunch.

Även spaniel och stående hundar som vill arbeta mer med just apporteringsdelen av jakten är välkomna, men stöt och momenten för de stående hundarna kommer inte att ingå i kursen. (Spaniel får starta i nybörjarklass på working test för retriever, i övrigt är jaktproven för spaniel och retriever helt skilda även om spaniel alltid har nytta av att träna delar av apporteringsarbetet, fotgående och stoppsignal på samma sätt som med en retriever)

Vi kommer jobba med

• Avlämningar 
• Gripande 
• Jaktfot 
• Stadga
• Markeringar
• Närsök 
• Stoppsignal 
• Dirigering 

Vi kommer också att prova på några working test-stationer för att se hur momenten fungerar i mer "tävlingslik" situation (på varje hunds nivå).

Under kursens gång kommer vi att kvalitetssäkra alla moment genom att använda oss av störningar och vi får engagerade och säkra hundar eftersom vi jobbar igenom grunderna ordentligt först. 

Eftersom gruppen är liten finns stor möjlighet till att arbeta utifrån individuella behov. Max 6 ekipage per instruktör.

Fortsättningskursen är öppen för alla som tidigare gått kurs eller tagit privatlektioner för någon av oss. Om du är osäker på om kursen passar dig, kontakta oss på info@klickerforlaget.se eller Elsa på 0736-21 50 74

Instruktör: Elsa Blomster
Plats: Sjöön, Laryd, Borgstena (utanför Borås)
Datum: 2017-04-21 18:00 - 2017-04-23 16:00


PLATS


Sjöön

Borgstena,


Registration is closed for this event.
For more information or questions, please email:
info@klickerforlaget.se

Onlinekurser

De flesta av våra onlinekurser kan du påbörja när du vill och genomföra i din egen takt. Vissa kurser har dock ett startdatum och börjar vid ett givet tillfälle - precis som våra "IRL"-kurser. Genom att trycka på bilderna på kurserna ser du vilken typ av onlinekurs det är.

Privatlektioner

Behöver du hjälp att komma vidare i träningen? Eller vill du ha idéer om hur du ska lära in nya moment? Kontakta oss så skräddarsyr vi en privatträning för dig och din hund! Elsa, Lena, Åsa, Lisa och Anna erbjuder privatlektioner i Landvetter/Kungsbacka/Nol/Herrljunga, eller hos dig.

  • 1 timme 600 kr inkl moms (480 kr exkl moms)
  • 5 timmar 2 700 kr inkl moms (2 160 kr exkl moms)
  • 10 timmar 5 400 kr inkl moms (4 320 kr exkl moms)

Det går bra att vara två personer och dela på privatträningen. Avanmälan sker minst 24 timmar innan bokat tillfälle. Vid sen avbokning debiteras hela tillfället. Plats enligt överenskommelse. Vid körsträcka mer än 2 mil tillkommer milersättning, 31,25 kr per mil inkl moms (25 kr per mil exkl moms).

Hyra in oss för en kurs

Elsa, Lena, Åsa, Lisa och/eller Anna kommer gärna till dig och håller kurs. Kontakta oss på info@klickerforlaget.se så berättar vi mer.

Böcker skickas på tisdagar och torsdagar. Beställ och betala senast 18:00 dagen innan. Ange i ordernoteringar om du vill att böckerna skickas till ett särskilt utlämningsställe, annars väljs det automatiskt. Avvisa