Kurser

Vi håller kurser runt om i landet!

Kommande kurser

APPORTERINGSKURS MED EVA THORéN SöDERSTRöM

Visa/dölj detaljer
May 19,2017 -     Tid: 9:30 am - 3:30 pm

 
Instruktör: Eva Thorén Söderström

Instruktör: Eva Thorén Söderström

Den här kursen kommer att handla om förberedelser inför start i nybörjarklass på B-prov. Vi tränar på de delar som du och din hund behöver mest hjälp med, med fokus på stadga, fotgående och markeringar. Träningsmetoden är positiv vilket innebär, i stora drag, att man använder sig av belöning eller utebliven belöning i träningen.   

För vem? Retrievrar som har som mål att starta på prov. Din hund måste kunna arbeta runt andra hundar, komma på inkallning och ha ett stort intresse av att bära. Ring eller maila om du undrar över något. Din hund måste ha skottvana. Löptikarna får stanna hemma.

Eva Thorén Söderström arbetar framgångsrikt med klickertänket i jaktträningen. Hon håller även kurser hemma i Rimbo, Roslagen. Hennes jaktlabrador Printer fick sitt jaktchampionat i oktober 2009. Han är tränad med mycket godis och utan ett nej i träningen. Klickertänket har fungerat så här långt men självklart har han också bra genetiska förutsättningar.

Eva själv säger att "inlärning, träning och att använda klickerträning i jakten är mycket intressant och jag fortsätter och inte minst efter den  positiva förstärkning jag fått som tränare i.o.m. med Printers meriter. Det är en härlig känsla att uppleva en hund som alltid är glad och trygg i träningssituationer. Får jag inte det beteende som jag tänkt mig är det jag som måste ändra mitt beteende."

Medtag fika och lunch. Möjlighet att värma lunch finns.

Datum: Fredagen 19 maj, 9:30-16:00 med uppehåll för lunch.
Instruktör: Eva Thorén Söderström
Pris: Deltagare med hund: 1600 kr. Observatör: 800 kr
Plats: Landvetter

När du anmäler dig får du ett bekräftelsemail med betalningsinformation. Hör av dig till info@klickerforlaget.se om du inte fått det mailet inom en timme efter det att du anmält dig.


PLATS
Landvetter,


Registration is closed for this event.
For more information or questions, please email:
info@klickerforlaget.se

Onlinekurser

De flesta av våra onlinekurser kan du påbörja när du vill och genomföra i din egen takt. Vissa kurser har dock ett startdatum och börjar vid ett givet tillfälle - precis som våra "IRL"-kurser. Genom att trycka på bilderna på kurserna ser du vilken typ av onlinekurs det är.

Privatlektioner

Behöver du hjälp att komma vidare i träningen? Eller vill du ha idéer om hur du ska lära in nya moment? Kontakta oss så skräddarsyr vi en privatträning för dig och din hund! Elsa, Lena, Åsa, Lisa och Anna erbjuder privatlektioner i Landvetter/Kungsbacka/Nol/Herrljunga, eller hos dig.

  • 1 timme 600 kr inkl moms (480 kr exkl moms)
  • 5 timmar 2 700 kr inkl moms (2 160 kr exkl moms)
  • 10 timmar 5 400 kr inkl moms (4 320 kr exkl moms)

Det går bra att vara två personer och dela på privatträningen. Avanmälan sker minst 24 timmar innan bokat tillfälle. Vid sen avbokning debiteras hela tillfället. Plats enligt överenskommelse. Vid körsträcka mer än 2 mil tillkommer milersättning, 31,25 kr per mil inkl moms (25 kr per mil exkl moms).

Hyra in oss för en kurs

Elsa, Lena, Åsa, Lisa och/eller Anna kommer gärna till dig och håller kurs. Kontakta oss på info@klickerforlaget.se så berättar vi mer.

Böcker skickas på tisdagar och torsdagar. Beställ och betala senast 18:00 dagen innan. Ange i ordernoteringar om du vill att böckerna skickas till ett särskilt utlämningsställe, annars väljs det automatiskt. Avvisa