Kurser

Vi håller kurser runt om i landet!

Kommande kurser

CLINIC: RöRELSEANALYS OCH GRUNDTRäNING MED ANNIKA FALKENBERG

Visa/dölj detaljer
Sep 30,2017 -     Tid: 10:00 am - 3:00 pm

Är du aktiv med din hund? Vill du minska skaderisker, hitta ett sätt för optimal fysisk prestation och ge din hund ett sunt och hälsosamt liv? Eller du kanske jobbar med friskvård av hundar och vill fördjupa dina kunskaper?

Välkommen till en clinic med Annika Falkenberg med det inspirerande temat Rörelseanalys och Grundträning!

Clinicen tar avstamp i Annikas nyutkomna bok Rörelseboken (Klickerförlaget 2017).

Under clinicen berättar Annika hur du kan utveckla och guida din hund till att bättre utnyttja sin fysiska potential. Genom att göra en enkel och tydlig rörelseanalys kan du se vilka delar i hundens rörelsebank du vill arbeta med att förbättra eller förändra.

En god hjälp på vägen är att ha verktygslådan packad med bra grundövningar som bygger på hundens naturliga rörelser. Genom att presentera olika övningar för din hund kan du snabbt se vilka rörelser den redan är bra på att utföra och vilka den har svårare för. Utifrån resultatet kan du planera träningen och stärka de delar som behövs.

Grundträning har till syfte att minska skaderisker, öka möjligheten till goda tävlings- och träningsresultat och inte minst att ge hunden att sunt och hälsosamt liv. Med rätt nycklar och bra verktyg är detta både möjligt och hyfsat enkelt att uppnå.

Clinicen ger dig möjlighet att öka dina kunskaper om hur rörelser fungerar och sätts samman samt vilka mekanismer som styr hundens val av rörelser. Dessutom får du en förståelse för hur din hund ska röra sig för att nå sin bästa potential vilket gör fysträningen effektiv och rolig på samma gång.

Clinicen inleds med en teoridel där du får bakgrunden till de analyser och övningar som kommer att presenteras. Annika kommer därefter att arbeta praktiskt med fem hundar. Dessa hundar väljs ut i förväg av arrangören och representerar olika raser och typer av hundar för att ge en bred bild av hur träningen kan individanpassas.

VAR?
Clinicen hålls i AgiliTeams hall i Landvetter (Ullbergsvägen 3).

NÄR?
30 september 10-15, lunchpaus 60 min.

HUR?
Lämna helst hunden hemma. Går inte det kan den var med om den ligger tyst utan att störa eller bli stressad av miljön.
Vi bjuder på fika, tag med egen lunch eller kvista ner i Landvetter centrum under lunchpausen.

OBS! Med din anmälan intygar du att du har läst och godkänt allmänsvillkoren.

VÄLKOMNA!

Annika Falkenberg är Godkänd Legitimerad Sjukgymnast med lång erfarenhet av klinisk verksamhet och arbetar inom Jordbruksverkets bestämmelser för djurhälsopersonal. Hon driver idag Hundverksta’n Sport & Rehabcenter med inriktning rehabilitering, friskvård och sport. Hennes nyutgivna bok Rörelseboken (Klickerförlaget 2017) ligger som grund till dagens clinic. Annika är aktiv hundsportare och har tränat och tävlat med egna hundar i olika grenar sedan 1992. Annika delar sitt hundliv med långhåriga collien Aske och australiska kelpisarna Dejmi och Flyga.

 

 


PLATS


agiliteam-hallen i Landvetter
Ullbergsvägen 3
Landvetter, 43834KURSAVGIFTER


Du måste välja minst en deltagartyp.


Kursavgift
Moms
Totalt
Onlinekurser

De flesta av våra onlinekurser kan du påbörja när du vill och genomföra i din egen takt. Vissa kurser har dock ett startdatum och börjar vid ett givet tillfälle - precis som våra "IRL"-kurser. Genom att trycka på bilderna på kurserna ser du vilken typ av onlinekurs det är.

Privatlektioner

Behöver du hjälp att komma vidare i träningen? Eller vill du ha idéer om hur du ska lära in nya moment? Kontakta oss så skräddarsyr vi en privatträning för dig och din hund! Elsa, Lena, Åsa, Lisa och Anna erbjuder privatlektioner i Landvetter/Kungsbacka/Nol/Herrljunga, eller hos dig.

  • 1 timme 500 kr inkl moms (400 kr exkl moms)
  • 5 timmar 2 300 kr inkl moms (1 840 kr exkl moms)
  • 10 timmar 4 500 kr inkl moms (3 600 kr exkl moms)

Det går bra att vara två personer och dela på privatträningen. Avanmälan sker minst 24 timmar innan bokat tillfälle. Vid sen avbokning debiteras hela tillfället. Plats enligt överenskommelse. Vid körsträcka mer än 2 mil tillkommer milersättning, 31,25 kr per mil inkl moms (25 kr per mil exkl moms).

Hyra in oss för en kurs

Elsa, Lena, Åsa, Lisa och/eller Anna kommer gärna till dig och håller kurs. Kontakta oss på info@klickerforlaget.se så berättar vi mer.

Böcker skickas på tisdagar och torsdagar. Beställ och betala senast 18:00 dagen innan. Ange i ordernoteringar om du vill att böckerna skickas till ett särskilt utlämningsställe, annars väljs det automatiskt. Avvisa