+46 736-21 50 74 (vardagar kl 9-18, nås lättast via mail) info@klickerforlaget.se

Grundkurs i apportering Eskilstuna Elsa Blomster april 2019

0,00 kr2 300,00 kr

Nollställ

Apportering till vardag och fest

Provläs Läs några sidor i boken innan du bestämmer dig.

I lager

Artikelnr: kurs-apportering-190414-EB Kategorier: , , ,

Beskrivning

Detta är en kurs för dig som vill lära dig grunderna i apporteringsarbetet. Kursen riktar sig till dig som är intresserad av att lära dig mer om de olika delarna i apporteringen, vare sig du har som mål att starta på prov eller vill göra någon rolig aktivitet tillsammans med din hund. Att lära hunden hämta och bära saker kan användas som grunder till tricks till exempel. Kursen vänder sig först och främst till dig som har en apporterande hund men alla hundraser är välkomna!

Vi kommer att dela upp de olika momenten i mindre delar för att sedan sätta ihop till kedjor och lägga på störningar. Under kursen arbetar vi med avlämningar, gripande, stoppsignal, dirigering, jaktfot och stadga. Hela apporteringskedjan kan läras in på ett lekfullt sätt, vilket vi kommer att utnyttja. Vi kommer också att använda oss av dummies i träningen. Kursen individanpassas utifrån varje ekipages nivå och mål. Vi kommer även att kunna försvåra övningarna för dig som har kommit lite längre i träningen.

Kursen är öppen för hundar av alla åldrar och passar lika bra för valpar som för den lite äldre hunden. Max antal deltagare är 6 st.

Kursen bygger på ett klickertänk. Du behöver dock inte ha någon erfarenhet av klickerträning innan kursen men det är bra om du har satt dig in lite i vad det innebär så du vet att detta är en kurs som passar ditt sätt att träna på. Vi kommer att ha boken ”Apportering till vardag och fest” som kurslitteratur. Den kan köpas på https://klickerforlaget.se/ eller Adlibris. Varmt välkommen!

NÄR?
Lördag-söndag 13-14 april 2019. Lördag kl 10-16, söndag kl 9-15 med uppehåll för lunch

VAR?
Eskilstuna, exakt plats ges i inbjudan till kursen

Vi bjuder på fika. Medtag egen lunch.

KOSTNAD
Deltagare med hund: 2 300 kr inkl moms
Observatör: 1 000 kr inkl moms

INSTRUKTÖR
Elsa Blomster

Mer information

Deltagartyp:

Med hund, Observatör utan hund, Reservlista deltagare med hund

Instruktör:

Elsa Blomster

Datum

2019-04-13

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Grundkurs i apportering Eskilstuna Elsa Blomster april 2019”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Böcker skickas på tisdagar och torsdagar. Beställ och betala senast 18:00 dagen innan. Ange i ordernoteringar om du vill att böckerna skickas till ett särskilt utlämningsställe, annars väljs det automatiskt. Avvisa