Onlinekurs: Grunderna i jaktapportering del 1 – utan återkoppling

(1 kundrecension)

399,00 kr

Artikelnr: onlinekurs-grunderna-jaktapportering-del-1-utan-at Kategorier: ,

Beskrivning

Vill du få hjälp att hålla träningsmotivationen uppe? Då rekommenderar vi vår grundkurs i jaktapportering!

Kursen består av tre spännande träningstillfällen som ska hjälpa dig med grundträningen av din apporterande fågelhund. Tanken är att kursen ska ge dig mer struktur på träningen och att du ska få hjälp med både hur du kan börja och hur du kan komma vidare. Hela kursen består av åtta lektioner innehåller teman som träningsmetodik, gripa och hålla fast, avlämningar, fotgående, stadga och stoppsignal, närsök, dirigeringar och hur du kan sätta ihop alla moment. Den här första delen omfattar alltså träningsmetodik, gripa och hålla fast samt avlämningar.

Kursen lutar sig mot boken Apportering till vardag och fest, och det är nödvändigt att du har boken så att du kan läsa teorin och om övningarna som vi hänvisar till inför varje träningstillfälle. Kursupplägget följer studiehandledningen till boken. Om du vill “ha kvar” kursen när den är slut eller om du vill kunna följa kursen i ett tryckt häfte (och få plats att anteckna till varje tillfälle) så kan du köpa studiehandledningen här. Du kan även köpa ett rabatterat paket med både bok och studiehandledning.

Kursen kan du kan göra lite i din egen takt från och med när du anmäler dig och fyra månader framåt. Så om du vill kan du göra ett tillfälle i veckan eller ett varannan vecka eller oregelbundet – som det passar dig helt enkelt. 

Observera att det här är en självstudiekurs, vill du ha möjlighet att ladda upp filmer och få personlig återkoppling på din träning rekommenderar vi vår andra kurs, Onlinekurs: Grunderna i jaktapportering del 1 – med återkoppling

Den här kursen är en del av vår stora kurs, grunderna i jaktapportering. Nedan hittar du alla kurserna. 

Ta chansen att få inspiration och struktur på din träning, anmäl dig redan idag!

Sagt av deltagare från förra kursomgången:

“Inspirerande, kreativt!”

“Bra struktur och bra att alla delar var öppna från början så man själv kunde välja lite var man ville fokusera på. Tycker den gav mycket och gjorde att vi utvecklades under kurstiden.”

Instruktörer på kursen är Elsa Blomster och Lena Gunnarsson.

Det här får du:

  • 5 lektioner
  • 14 övningar
  • 14 filmer

Mer information

Erfarenhet

Nybörjare

Inriktning

Specifik

Personlig återkoppling

Nej

1 recension av Onlinekurs: Grunderna i jaktapportering del 1 – utan återkoppling

  1. Marie Forsberg (verifierad ägare)

    tack för ett fint upplägg, jobbar på dumma tider så det är svårt med kurser. Det här tyckte både min unghund och jag om. Att i lugn och ro träna i vår takt utan andra ,som han tycker lite stressande situationer.Här kan vi på ett strukturerat sätt träna på sånt,som behövs innan vi träffar andra hundar. då han är rätt duktig på att generalisera. Men hundmöten kan vara lite otäckt.Kan han grejorna innan behöver inte hundmöten bli så svåra. Märker det redan.Att leka har han lärt sig riktigt bra gripa och hålla fast var inga problem.Bra att det finns studiehandledning och att kunna läsa varför..Chilli har utvecklats enormt, själv har jag vuxit i min tränaroll genom att tänka på ,vad gjorde vi/jag bra .
    MVH Marie och Chilli

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *