Onlinekurs: Jaktfot- och Stoppsignal – utan återkoppling

700,00 kr

Artikelnr: onlinekurs-jaktfot-och-stoppsignal-utan-aterkoppli Kategorier: , ,

Beskrivning

Nu kan du köpa Jaktfot- och Stoppsignal som onlinekurs utan återkoppling också. Det här är vår mest omfattande kurs om jaktfot och stoppsignal. Vill du gå en som inte är lika omfattande kan du välja kursen Grunderna i jaktapportering del 2 istället.

Nu har du chansen att runda av och starta upp träningsåret med två lite svåra men roliga moment som ofta kräver en hel del kreativ träning för att få till riktigt bra. Kursen som går online innehåller åtta lektioner där vi går igenom de olika stegen för att få till en bra jaktfot och stoppsignal. Kursen startar när du anmäler dig och sedan har du tillgång till den i fyra månader.

Jaktfot är något som måste fungera för att en fågelhund ska kunna starta på prov. Retrieverns jaktfot måste vara ganska exakt och jämn för att bli godkänd. Med spanieln räcker det om hunden finns ”runt dina fötter”. Oavsett vill vi ha en jaktfot där hunden upplever det som positivt att gå vid sin förares ben och lugnt och samlat håller sin position över stock och sten utan att föraren behöver fokusera på hunden.

Stoppsignalen ställer stora krav på hunden, inte minst spanieln, eftersom den ska avbryta ett pågående arbeta för att tvärnita på signal. En stoppsignal kräver inte bara en snabb reaktion utan också en bra stadga hos hunden vilket är en utmaning men inte alls omöjligt.

För att få de här momenten riktigt säkra delar vi upp dem i olika delmoment som vi tränar var för sig innan vi lägger ihop dem. Vi lägger också på olika slags störningar som hunden ska klara att välja bort och visar hur du kan styra hundens förväntan och aktivitetsnivå för att få rätt förutsättningar för att lyckas. Vi använder mycket lek i vår inlärning och vi har ett utpräglat klickertänk i all vår träning.

Kursen utgår från boken Apportering till vardag och fest, har du inte den redan kan du köpa den här.

 

 

Mer information

Erfarenhet

Nybörjare

Inriktning

Specifik

Personlig återkoppling

Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Onlinekurs: Jaktfot- och Stoppsignal – utan återkoppling”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *