+46 703 00 80 99 (vardagar kl 9-18, nås lättast via mail, ej Swish) info@klickerforlaget.se
Hem » Butik » Hundkurser » Onlinekurser » Webinar » Gratis webinar: Fem tips för lugnare hundmöten – Jessica Mann

Gratis webinar: Fem tips för lugnare hundmöten – Jessica Mann

0,00 kr

Artikelnr: webinar-blyger-hundmoten-210512 Kategorier: ,

Beskrivning

Många hundar har, eller får, problem med hundmöten. Kanske har du redan idag ont i magen bara av tanken på lunchpromenadens alla möten? Kanske har du en unghund som börjat bete sig annorlunda i möten med andra hundar: den skäller, gör utfall eller vänder sig mot dig och bits, till exempel. Eller kanske har du en hund som går upp i limningen av stressblandad glädje så fort den ser en hund? Eller har du en valp som du vill hjälpa så att hundmötena inte blir problem i framtiden? Här delar Jessica Mann, författare av Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte – med sig av sina fem bästa tips för lugna, trygga och harmoniska hundmöten.

De första 100 som ansluter till webinaret kan ställa frågor live via Zoom. Övriga kan delta live via Facebook, men med begränsad möjlighet att ställa frågor. Webinaret kommer finnas tillgängligt att titta på även efter livesändningen. Webinaret beräknas vara ungefär 30 minuter plus tid för frågor.

Ingen anmälan krävs, men du kan svara Kommer på det här evenemanget om du vill så får du en påminnelse när det är dags. Du ansluter sedan bara till Zoom via länken i evenemanget eller klickar på länken till livesändningen i evenemanget. Du hittar länken under fliken Diskussion.

OBS! Klicka inte på några länkar som inte är postade av Klickerförlaget, de är tyvärr spam 🙁

Här finns webinaret på Facebook: https://www.facebook.com/events/859541508202114/

Webinaret sänds live 12 maj kl 19:00. Efter webinaret kommer du åt en inspelad version av webinaret genom att “köpa” produkten på den här sidan. Då får du tillgång till både webinaret och åhörarkopiorna av presentationen som visades under webinaret.

Mer information

Datum

2021-05-12 19:00