Gratis webinar: Fem tips för lugnare hundmöten

Din epostadress är säker hos oss – vi kommer aldrig sälja den vidare

Så fort du anmält dig får du en länk till webinaret så du kan titta när det passar dig. Webinaret är en inspelning av webinaret som sändes live 12 maj 2021.

Om föreläsaren

Jessica Mann är utbildad instruktör och hundbeteendeutredare. Hon håller kurser för framförallt blygerhundar – kurser för den rädda hunden – samt längre yrkesutbildningar, men även tränarutbildningar med mera. Jessica har två border collies och en tollare som tränas och tävlas i rallylydnad, nosework, freestyle, heelwork to music, hoopers och jakt. Jessica arbetar som hundinstruktör på heltid och driver företagen Motiverade hundar och Attityd hundkunskap.

Lite av det du kommer få lära dig:

Många hundar har, eller får, problem med hundmöten. Kanske har du redan idag ont i magen bara av tanken på lunchpromenadens alla möten? Kanske har du en unghund som börjat bete sig annorlunda i möten med andra hundar: den skäller, gör utfall eller vänder sig mot dig och bits, till exempel. Eller kanske har du en hund som går upp i limningen av stressblandad glädje så fort den ser en hund? Eller har du en valp som du vill hjälpa så att hundmötena inte blir problem i framtiden? Här delar Jessica Mann, författare av Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte – med sig av sina fem bästa tips för lugna, trygga och harmoniska hundmöten.

Varför hunden reagerar i hundmötena
Och hur du hanterar de olika anledningarna
Skapa förutseebarhet
Hur du skapar förutseebarhet för att underlätta både för dig själv och hunden
Hitta en strategi
Hur du hittar bästa strategin för dig och din hund i hundemötena
Rulla till toppen