Gratis webinar: Massera din hund för ett hälsosamt liv

Din epostadress är säker hos oss – vi kommer aldrig sälja den vidare

Så fort du anmält dig får du en länk till webinaret så du kan titta när det passar dig. Webinaret är en inspelning av webinaret som sändes live 7 februari 2023.

Om föreläsaren

Annika Falkenberg är Godkänd Legitimerad Sjukgymnast med lång erfarenhet av klinisk verksamhet. Hon driver idag Hundverksta’n Sport & Rehabcenter med inriktning rehabilitering, friskvård och sport. Annika har skrivit tre böcker, RörelsebokenFriskvård för hundFriskvårdens grundstenar för valp & unghund. Annikas senaste bok, Rörelseboken, är utgiven på Klickerförlaget, men även hennes andra böcker går att köpa via oss. Läs mer om Annika på hennes hemsida, hundverkstan.se

Lite av det du kommer få lära dig:

Med massage hjälper du din hund att må bra och ger den fina möjligheter att hålla sig fräsch genom livet. Mjuka muskler och ökad blodcirkulation minskar risken för stelhet och hjälper din hund att återhämta sig bra efter era aktiviteter. När du masserar hjälper du också din vän att koppla av och sänka stressnivån samtidigt som er relation förstärks.

Enkel struktur
Som hjälper dig att fördela ut massagen över hundens kropp så den hamnar där den gör mest nytta
Handgrepp
Att starta med och till det en generell känsla för hur en mjuk muskel känns jämfört med en hård
Förstå hundens signaler
Det är inte alltid så lätt att veta vad händerna gör och hur det ”ska” kännas. Låt då hunden berätta det för dig i stället.
Rulla till toppen