+46 703 00 80 99 (vardagar kl 9-18, nås lättast via mail, ej Swish) info@klickerforlaget.se

Onlinekurs: Efterfesten – kluriga apporteringsupplägg och roliga analyser – med återkoppling

2 500,00 kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest

Provläs Läs några sidor i boken innan du bestämmer dig.

I lager

Artikelnr: onlinekurs-efterfesten-eb-200203 Kategorier: , ,

Beskrivning

Vill du testa lite svårare apporteringsupplägg med din hund men är osäker på hur du ska få till det på rätt nivå? Vill du få träningsinspiration och komma vidare i din apporteringsträning? Välkommen till en kurs där du kommer få testa riktigt svåra upplägg som kan förekomma både på prov och jakt. Sedan får du lära dig hur du bryter ner dem till din hunds nivå, tränar på dem och bygger ihop dem igen.

Under kursens gång tränar vi på markeringar, dirigeringar, stoppsignal, närsök och så förstås mängder med olika störningar.

Varannan vecka får du ett nytt upplägg, totalt 10 upplägg. Först får du se hur det färdiga upplägget ser ut. Därefter får du ett antal olika nivåer som du kan bryta ner upplägget i och på så sätt kan du bygga upp det färdiga upplägget så att din hund klarar det. Sedan får du tips på övningar för att träna på svårigheterna i upplägget. När du tränat på svårigheterna kan du testa att sätta ihop upplägget på en svårare nivå och till slut kan du sätta ihop hela det färdiga upplägget. Mot slutet av kursen kommer du fundera själv på vilka steg som skulle vara lagom innan jag presenterar mitt förslag på steg att bryta ner det i. På så sätt lär du dig att analysera svåra upplägg och bryta ner dem i smådelar. Ursprungsupplägget är på elitnivå för retriever, men sedan bryter du ner det till den nivå som passar dig – från nybörjarnivå och uppåt.

Förkunskaper

För att få ut mesta möjliga av kursen rekommenderar vi att din hund har hyfsade avlämningar samt har en god förståelse för stoppsignalen och dirigeringstecknen. Har du inte avlämningarna på plats blir det svårt för dig att tillgodogöra dig kursen till fullo. Du kan förvisso byta ut kastade markeringar mot matskålar istället efter kastet och använda matskålar för dirigeringarna, men vi föreslår att du börjar med att få till avlämningarna – till exempel med vår kurs ”Fem enkla steg för att uppnå perfekta avlämningar” och sedan hoppar på den här kursen. Märker du att avlämningarna blir sämre när du tränar mycket på de olika svårigheterna i kursen så lägger du bara in ett par träningspass där du fokuserar extra mycket på avlämningarna innan du fortsätter med uppläggen i kursen eller byter ut mot matskålar när du lägger på någon ny svårighet, till exempel tränar tillsammans med andra hundar.

Förutsättningar

Du behöver ha ett Facebookkonto eftersom återkopplingen ges i en sluten grupp där. Kursen startar den 3 februari och du har tillgång till den till och med 31 juli, men det går bra att hoppa på kursen längs vägen också. Du tränar hemma och laddar om du vill upp film som du får återkoppling på i kommentarsfältet på inlägget. Du är såklart välkommen att ställa hur många frågor om träningen som du vill och behöver. 🙂

Instruktör: Elsa Blomster

Det här får du:

  • 10 kluriga upplägg
  • 45 filmer
  • 18 övningar
  • Tillgång till kursen till 31 juli
  • Personlig återkoppling på obegränsat antal filmer och frågor

Mer information

Erfarenhet

Erfaren

Instruktör

Elsa Blomster

Inriktning

Specifik

Personlig återkoppling

Ja