Hem » Bläddra i Klickerförlagets böcker

Bläddra i Klickerförlagets böcker

Är du nyfiken på våra böcker och funderar på vilken eller vilka du ska läsa här näst? Här kan du se våra författare bläddra i sina böcker och berätta mer om dem – hur tänkte de när de skrev dem, vad tycker de är det allra bästa tipset i boken och hur strukturen är uppbyggd.

Helena Lyckoskog och hennes basset hound Vilda berättar till exempel om vad hennes bok ”Med passion för det vilda” innehåller – där hittar du bland annat information om olika jakthundsraser, friskvård för din hund och tips om den skulle bli skadad i skogen, viltspår och fantastiskt goda recept med vilt.

Helena Eriksson, som skrivit ”Sociala tjänstehundar – omsorg utan ord” tillsammans med Sara Karlberg, bläddrar i deras bok och visar de fantastiska bilderna som finns i boken. Det syns tydligt hur stor nytta hundarna gör och det fina bandet mellan både dem och personerna de hjälper. Vi fick själva tårar i ögonen redan i inledningen när Sara och Helena så fint beskriver det viktiga arbetet som hundarna gör. I boken beskriver de bland annat hur du ska tänka när du väljer hund, hur du kan träna din hund, hur arbetet går till i praktiken och vad man ska tänka på när man för in en hund på en arbetsplats. Dessutom får du göra några studiebesök och lära dig mer om olika ekipage som jobbar som sociala tjänstehundar och vad deras arbete innebär.

Gillar du att fotografera? Då är chansen stor att du någon gång tagit en bild eller två på din hund, men att bilden kanske inte blev som du vill. Titta på filmen där Åsa Jakobsson bläddrar i sin bok ”KLICK – hundfotografering med glädje” så får du se hur den boken är uppbyggd och lite tips om hur du med små, enkla medel kan förbättra ditt eget fotograferande.

Även om många tränar och tävlar med sina hundar så tillbringar vi ju den största delen av vår tid tillsammans med våra hundar i vardagen. Bland våra böcker hittar du därför också böcker om den viktiga vardagsträningen: ”De 10 viktigaste sakerna din hund bör lära sig” – en lättläst och matnyttig bok av Susanne Lindberg, ”Vardagsträning med klicker” av Åsa Jakobsson som går lite mer på djupet kring inlärningsteorin och hur du lär din hund allt den behöver kunna i vardagen och så förstås Jessica Manns ”Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte” som är perfekt både för lite blyga och försiktiga hundar som behöver få bättre självförtroende men även för de lite mer självständiga och framåt hundarna som behöver aktiveras eller lära sig att jobba mer tillsammans med dig som förare. Under 2021 publicerade Jessica även en valpbok, ”Valpträning – så gör du din valp till en vardagshjälte” som är en perfekt bok för alla valpägare – har du ingen valp just nu kanske du vet någon som precis fått hem en och skulle ha nytta av att få den i present!

Fortsätt sedan bläddra runt bland filmerna så kommer du kunna se lite hur rallylydnadsboken,  Valpträning till vardag och fest, Rörelseboken, noseworkboken och många fler av våra böcker ser ut. Trevlig ”läsning”!

Varukorg
Rulla till toppen
0