+46 736-21 50 74 (vardagar kl 9-18, begränsad tillgänglighet under sommaren - maila helst istället) info@klickerforlaget.se

Sociala tjänstehundar – omtanke utan ord

320,00 kr

Boken kommer ut under 2018. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att klicka på Bevaka för att få information om när den går att beställa.

Beskrivning

Boken kommer ut under 2018. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att klicka på Bevaka för att få information om när den går att beställa.

Sara driver Svenska Terapihundskolan och Helena har sedan start arbetat vid Saras sida och hållit utbildningar främst i Göteborg. Både Sara och Helena arbetar även som hundförare, Sara i egenskap av egenföretagare och Helena i egenskap av anställd socionom på den lilla gården Stallyckan. Tillsammans samlar de nu sina erfarenheter och arbetar på en bok om sociala tjänstehundar som ges ut av Klickerförlaget under 2018.

Mer information

Författare

Helena Eriksson, Sara Karlberg

ISBN

978-91-984257-4-1

Förhandsbeställning

Förhandsbeställning, skickas i början av december

Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Format

Inbunden

Formgivare

Johan Jarlsmark

Fotograf

Åsa Jakobsson

Redaktör

Lena Gunnarsson

Språk

Svenska

Utgiven

2018-12

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Sociala tjänstehundar – omtanke utan ord”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Böcker skickas på tisdagar och torsdagar. Beställ och betala senast 18:00 dagen innan. Ange i ordernoteringar om du vill att böckerna skickas till ett särskilt utlämningsställe, annars väljs det automatiskt. Avvisa