Onlinekurser – hundträning på distans

Använd filtrena för att välja vilken onlinekurs som passar dig!

Med eller utan personlig återkoppling?

Vill du träna på egen hand eller vill du få personlig återkoppling på dina specifika träningsproblem? Ibland går det att lösa träningsproblemen med en självstudiekurs och ibland är det toppen att få svar på specifika frågor och få personlig återkoppling på inskickade filmer. Ibland behövs bara lite ny inspiration från ett av våra webinarier!

Generell eller specifik?

Vet du vad du vill träna på? Eller vill du träna på lite olika saker för att få en känsla för vad du sedan vill fokusera mer på? Vi erbjuder både generella kurser, t ex grundkurs i apportering, och specifika kurser, t ex avlämningar och inkallning..

Erfarenhet

Hur erfaren är du när det kommer till jaktträning och klickerträning? Alla våra kurser baseras på klickertänket. Om du är ny inom klickervärlden eller jaktträningsvärlden är vår grundkurs ett bra ställe att börja på. Om du har lite mer erfarenhet passar troligtvis våra specifika eller mer avancerade kurser dig bättre.

Vad tycker andra om onlinekurserna?

En perfekt kurs när man som vi behövde “backa tillbaka” och börja om med helt positiva metoder. Fick superbra feedback och skönt att kunna ta kursen i sin egen takt. Skulle jag göra det igen hade jag övertalat en träningskompis att köra kursen samtidigt så att man hade någon att träna med på hemmaplan ... en superbra grundkurs med kunnig och engagerad feedback!

Vill du ha personlig återkoppling?

Hur mycket erfarenhet har du av jaktträning och klickerträning?

Vilken typ av träning vill du ha?

Tess
TessFem enkla steg för att uppnå perfekta avlämningar
Läs mer
Tydligt upplagd i steg för steg. Jag och min hund (som kastade apporten samt inte kunde sätta sig ner med den i munnen) fick till fina avlämningar på bara ett par dagar! Otroligt!

Vanliga frågor

Vad behöver jag för att delta i en onlinekurs?

Inte mycket alls 🙂 Om du läser det här kan du delta – det enda du behöver är en dator eller telefon med internetuppkoppling. Vill du ladda upp filmer och få återkoppling på dem behöver du även något att spela in filmen med (t ex din telefon) och någonstans att ladda upp den (t ex ett gratis YouTube-konto)

Hur ofta får jag återkoppling? Hur mycket återkoppling får jag?

Du kan ladda upp ett obegränsat antal filmer och ställa hur många frågor du vill (så länge de är inom kursens ämne förstås 😉 ). Vi försöker ge återkoppling inom två arbetsdagar.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Det beror på vilken kurs du anmält dig till, vanligtvis mellan fyra och tolv månader. Du ser den informationen på kursanmälningssidan innan du anmäler dig och på din kontosida ser du också hur länge du har tillgång till kurser du har köpt.

Kommer jag verkligen lära mig något från en onlinekurs? Är inte en kurs i “verkliga livet” mycket bättre?

Du kan definitivt lära dig massor från en onlinekurs – det beror på hur lätt du har för att lära dig genom att läsa, se filmer och få återkoppling på dina egna filmer jämfört med om någon pratade med dig ansikte mot ansikte. Enligt vår erfarenhet så lär sig onlinekurseleverna väldigt mycket och uppskattar möjligheten att få återkoppling på sina filmer – ofta med hänvisning till specifika tidpunkter i filmerna där något viktigt hände. På så sätt kan de gå tillbaka till filmen och titta på den igen och igen för att analysera vad som hände och vad de gjorde.

Hur är kurserna upplagda?

Vi erbjuder två versioner av de flesta av våra kurser – med och utan personlig återkoppling. Strukturen och innehållet i kurserna är densamma, det enda som skiljer är den personliga återkopplingen.

I varje onlinekurs får du tillgång till ett flertal lektioner med instruktioner och filmer på övningarna. Du får övningar att göra på egen hand och ibland får du också lite frågor att svara på för att hjälpa dig att planera och träna. Om du anmält dig till en kurs med personlig återkoppling får du också möjligheten att ställa ett obegränsat antal frågor och skicka in obegränsat antal filmer i vårt forum och så återkommer vi så snart som möjligt (åtminstone inom två arbetsdagar).

Varukorg
Rulla till toppen
0