Hem » Butik » Hundböcker » Vardagsträning med klicker

Vardagsträning med klicker

(1 kundrecension)

280 kr

I lager

AntalStorköpsrabatt
5 - 915% rabatt
10 - 4933% rabatt
50 - 9937% rabatt
100 - 1000040% rabatt

Beskrivning

Vill du ha en vardag tillsammans med din hund där samarbete och glädje är det viktigaste? Vill du bygga en relation med din hund som gör att din hund lyssnar på och följer dig? Vill du lära dig mer om klickerträning och hur du kan använda metoden i vardagen? Då är det här boken för dig!

Träningen som beskrivs i boken bygger på en god relation, att belöna rätt beteende och bygga goda vanor som håller i verkligheten – inte bara hemma i köket. Du får lära dig hur beteenden fungerar och får handfasta tips om hur du kan hantera de vanligaste utmaningarna i vardagen. Bland annat får du tips om hantering, inkallning, gå fint i kopplet och hälsa fint. Boken är en omarbetning av boken ”Vardagslydnad med klicker”.

Åsa Jakobsson driver Hund Helt Enkelt ihop med Ulrika Högbom. Där håller hon kurser både live och online. Hon är fotograf med varierande uppdrag genom KelpiePhoto. Hon är dessutom författare och har skrivit fyra hundböcker varav Klick – hundfotografering med glädje och Vardagsträning med klicker är utgivna på Klickerförlaget. Åsa tränar sina hundar Midori och Valle i allt som är roligt, och tävlar i tävlingslydnad, nosework och rallylydnad.

Provläs lite i boken innan du bestämmer dig

Mer information

Vikt 0.8 kg
Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Författare

Åsa Jakobsson

Formgivare

Johan Jarlsmark

Format

Inbunden

Redaktör

Lena Gunnarsson

ISBN

978-91-984530-2-7

Fotograf

Åsa Jakobsson

Signerad av författaren

Nej

Språk

Svenska

Sidor

192

Utgiven

2019-09

Förhandsbeställning

Förhandsbeställning skickas i slutet av september

1 recension av Vardagsträning med klicker

  1. Ulf Viklund, BTJ-häftet 22, 2019

    Jakobssons huvudprinciper beskrivs strukturerat och logiskt. Den senare delen av boken behandlar olika problem som kan uppstå vid hantering av hundar: de drar i kopplet, kommer inte vid inkallning, tigger, hoppar mot personer osv. Alla svårigheter vid sådana vardagshändelser med hundar kan nog inte elimineras med användandet av författarens råd, men hundägare får här värdefulla tips och förslag. Det finns andra böcker om klickerhantering och hundträning. Vad gäller just klickerövningar är denna en av de bättre. Boken är fint illustrerad med pedagogiska foton som författaren tagit,

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *