+46 703 00 80 99 (vardagar kl 9-18, nås lättast via mail, ej Swish) info@klickerforlaget.se

Valpträning till vardag och fest – belöningsbaserad fågelhundsträning

(6 kundrecensioner)

330,00 kr

I lager

AntalStorköpsrabatt
5 - 915% rabatt
10 - 4933% rabatt
50 - 9937% rabatt
100 - 1000040% rabatt

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest

Provläs Läs några sidor i boken innan du bestämmer dig.

Beskrivning

Rätt från början!

Har du en fågelhundsvalp? Kanske tänker du jaga med den eller starta på prov – eller så vill du bara träna på det som din hund i grunden är avlad för? Vill du dessutom träna på ett sätt som ger glädje för både dig och valpen är det här boken för dig!

Gör en massa rätt från början så blir träningen av den lite äldre hunden så mycket lättare! I den här boken får du lära dig mer om hur du skapar goda rutiner som kommer göra jaktträningen mycket lättare. Du får tips om hur du kan lära valpen att växla mellan aktivitet och vila och såklart finns massor av tips på valpövningar kring till exempel stadga, apportering, stoppsignal och dirigering.

Filmer på alla övningar!

Från författarna till boken Apportering till vardag och fest!

Elsa Blomster och Lena Gunnarsson är hundinstruktörer och bedriver all träning med ett klickertänk. Med sina retrievrar och spanielar fokuserar de främst på jaktträningen – både att jaga och att starta på prov. De har även erfarenhet från tävlingslydnad, brukslydnad, agility, rallylydnad, viltspår, specialsök och nosework. 2012 gav de ut boken ”Apportering till vardag och fest” och startade Klickerförlaget, där de sprider kunskap om positiv hundträning genom kurser, filmer och det skrivna ordet.

Provläs lite i boken innan du bestämmer dig

Mer information

Vikt 0.8 kg
Författare

Elsa Blomster, Lena Gunnarsson

Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Format

Inbunden

Formgivare

Ludvig Aust

Fotograf

Åsa Jakobsson

Illustratör

Jenny Nyberg

ISBN

978-91-984530-8-9

Redaktör

Jenny Nyberg

Sidor

208

Språk

Svenska

Utgiven

2019-12-10

6 recensioner av Valpträning till vardag och fest – belöningsbaserad fågelhundsträning

 1. Profilbild

  BTJ-häftet nr 4 2929

  Författarna Elsa Blomster och Lena Gunnarsson är kunniga hundinstruktörer. … Pedagogiskt och välstrukturerat går författarna igenom starten med en ny valp och hur man då studerar och analyserar den innan själva träningen startar. Stegvis kommer sedan olika moment på valpens och den unga hundens väg mot användbarhet som apportör vid praktisk jakt. Boken är fint illustrerad med talande foton.

 2. Profilbild

  Birgitta

  Mycket bra med filmer, men jag har inte hunnit med så mycket än tyvärr.

 3. Profilbild

  Bengt-Olof

  Bra bok med mycket lärdomar även för icke-nybörjare

 4. Emy

  Emy

  Pedagogisk, trevlig bok med många matnyttiga, konkreta tips. Läser den nu innan- och den kommer användas flitigt när valpen kommer hem i vår.

 5. Hanna

  Hanna

  Perfekt för mig som vill göra rätt från början. Pedagogiskt upplägg och lättläst. Nu förstår jag “varför” och får en hel verktygslåda med mig inför alla utmaningar man stöter på längs vägen. Rekommenderar verkligen till alla, både till första hund och ny valp!

 6. Profilbild

  Christina

  En riktigt härlig bok som inspirerar till positiva och roliga träningsformer. Att skratta då hunden gör fel, skippa nej och istället gå tillbaka till sig själv bidrar till att träningen känns kul i alla lägen.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *