+46 736-21 50 74 (vardagar kl 9-18, begränsad tillgänglighet under sommaren - maila helst istället) info@klickerforlaget.se

Onlinekurs: Inkallning enligt Apportering till vardag och fest – med återkoppling

1 200,00 kr

Artikelnr: onlinekurs-inkallning-enligt-apportering-till-vard Kategorier: , ,

Beskrivning

Vill du ge din hund mer frihet? Vill du ha en hund som följer dig när ni är på promenad, istället för tvärtom? Vill du veta att din hund kommer när du ropar på den? Då har vi den perfekta onlinekursen för dig!

En bra inkallning är a och o för att kunna ha hunden lös. Under kursens gång får du tips på hur du både kan lära din hund att hålla koll på dig när den är lös och hur du får den att komma på inkallning trots att det finns störningar runt omkring.

Känner du igen det här:

Men hade hellre känt igen det här:

Då är det här kursen för dig!

Kursen består av sex lektioner och under sex veckor får du en ny lektion med inspiration och övningar att träna på varje vecka. Kursen börjar med en gång när du anmäler dig och du har sedan fyra månader på dig att genomföra kursen i din egen takt. Under kurstiden får du skicka in obegränsat med filmer på din träning och ställa frågor i forumet.

Till och med 31 december kan du köpa kursen till det rabatterade priset 800 kr – en perfekt julklapp till dig och din hund!

Vill du istället gå kursen utan personlig återkoppling hittar du den här.

Instruktör: Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

Böcker skickas på tisdagar och torsdagar. Beställ och betala senast 18:00 dagen innan. Ange i ordernoteringar om du vill att böckerna skickas till ett särskilt utlämningsställe, annars väljs det automatiskt. Avvisa