Från valp till stjärna – Del 1: Grundträning

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 kundrecension)

295,00 kr

Köp på mariabrandel.se

Beskrivning

En helt omarbetad version av flerfaldiga SM-vinnaren Maria Brandels succébok Från valp till stjärna, inklusive en ny studieplan.

Bra grundträning är nyckeln till framgång

Boken ”Från valp till stjärna” vänder sig till dig som är intresserad av lydnads­träning och vill ha roliga, smarta tips om hur du ”ska få till det” från en som verkligen behärskar ämnet.

Oavsett om du vill tävla i lydnad med din hund eller om du ”bara” vill träna så
är bra grunder a och o. Boken är en guldgruva för dig som har en valp eller unghund men även för dig som har en erfaren och duktig hund. Vi behöver alla återvända till grundträningen när vi ska lösa utmaningar som uppstår på vägen!

Provläs gärna lite i boken innan du bestämmer dig

Boken beställer du direkt från Maria Brandels egen hemsida, www.mariabrandel.se

1 recension av Från valp till stjärna – Del 1: Grundträning

  1. Betygsatt 5 av 5

    När Marias gedigna erfarenhet av och känsla för hund förpackas så här proffesionellt blir resultatet en förstklassig bok om hundträning som har en given plats i den hundintresserades bokhylla, oavsett om målet är tävling eller en god grundträning.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Böcker skickas på tisdagar och torsdagar. Beställ och betala senast 18:00 dagen innan. Ange i ordernoteringar om du vill att böckerna skickas till ett särskilt utlämningsställe, annars väljs det automatiskt. Avvisa