Hem » Butik » Hundböcker » Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte

Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte

(7 kundrecensioner)

330,00 kr

I lager

AntalStorköpsrabatt
5 - 915% rabatt
10 - 4933% rabatt
50 - 9937% rabatt
100 - 1000040% rabatt

Köps ofta tillsammans med

Blygerhundar - studiehandledning

Valpträning - så gör du din valp till en vardagshjälte

Artikelnr: 9789198339529 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

Att ha en rädd hund är hjärtskärande. Att se sin bästa vän vilja fly eller slåss, att ständigt få förklara för omgivningen varför hunden gör som den gör, varför den inte vill hälsa och hela tiden ta hänsyn till hundens speciella behov i alla situationer är hårt arbete. I den här boken får du många konkreta tips på hur du stärker din hunds självförtroende. Du får också träningstips för specifika rädslor. Dessutom handlar ett helt kapitel om hur du beter dig de dagar du inte orkar vara en superhjälte. Var beredd på att tänka helt nytt! För att bättre förstå våra hundar finns en del som handlar om vad rädslor är, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar. Målet är att förändra känslan hos hunden – göra den gladare och mindre rädd.

Jessica Mann är utbildad instruktör och hundbeteendeanalytiker. Hon håller kurser i framförallt grunder för tävlingshunden, specialsök och blygerkurser, kurser för den rädda hunden. Jessica har tre border collies och en tollare som tränas och tävlas i lydnad, specialssök, vallning, jakt, rallylydnad och heelwork to music.

Provläs lite i boken innan du bestämmer dig

eller titta på filmen nedan där Jessica Mann presenterar innehållet i boken

 

Mer information

Vikt 1 kg
Dimensioner 24.5 × 17 × 2 cm
Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Format

Inbunden

Författare

Jessica Mann

Formgivare

Ludvig Aust

Illustratör

Frida Good, Jenny Nyberg

ISBN

978-91-983395-2-9

Redaktör

Ulrika Jannert Kallenberg

Signerad av författaren

Ja, Nej

Språk

Svenska

Utgiven

2017-08

Sidor

270

7 recensioner av Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte

 1. Annakarin Lindberg, BTJ-häftet nr 21 2017 (verifierad ägare)

  Blygerhundar är en omfattande, gedigen och faktaspäckad bok med många bra tips för hundägaren. … Övningarna är enkla och handfasta och råden är många. … Det finns många fina fotoillustrationer som de flesta är tagna av författaren. Mycket tilltalande är det avslutande avsnittet: “När du inte orkar vara en superhjälte.” Skönt när man ibland inte orkar vara den duktigaste matten eller hussen.

 2. carina.rylander (verifierad ägare)

  Boken Blygerhundar är en Fantastisk bok på alla sätt! Den är en otrolig kunskapsbank och skriven på ett lättillgängligt och givande sätt.
  Boken ger något till alla oavsett vilken nivå hund och ägare befinner sig på. Den ger oss hopp och ork att fortsätta kämpa för en tryggare tillvaro för våra älskade hundar med sina mattar och hussar. TACK! Carina Rylander & Hampus 17-09-20

 3. Karin Nilsson (verifierad ägare)

  Fantastiskt fin bok med ett otroligt fint perspektiv på hundar. Författaren verkar ha en djup förståelse för hundars beteende och känslor, och texten talar till en på ett inkluderande sätt. Boken har redan gett oss redskap för hur vi kan tänka och göra vad gäller vår, väldigt blyga, hund.

 4. Dognews.se (verifierad ägare)

  Boken vänder sig till alla som har en hund, en bok som varje valpköpare skulle uppskatta som present av sin uppfödare – en bok som borde finnas i varje valppaket – vi ger boken 4 av 4 tassar. https://dognews.se/2017/11/28/dog-news-recenserar-boken-blygerhundar/

 5. Susann Olhage (verifierad ägare)

  Vi läste boken i syfte med att få nya tips till valpköpare som behöver stöd och hjälp med sina hundar. På insidan av pärmen till boken hittar du bilder och förklaringar på hundens språk, något som uppskattades av en valpköpare som vi visade boken för.

  Författaren går in på djupet då hon förklarar varför en hund kan vara rädd/blyg eller tillbakadragen. Du får också en jämförelse med hur en människa skulle agera i motsvarande situation.

  Alla träningsmoment går ut på positiv träning med belöningar så som godis, leksaker, bus eller annat som hunden tycker om. Allt som hunden tycker är jobbigt omvändas till något positivt.

  Boken vänder sig till alla som har en hund, en bok som varje valpköpare skulle uppskatta som present av sin uppfödare – en bok som borde finnas i varje valppaket – vi ger boken 4 tassar av 4

 6. Lilly Norfeldt

  en bok som gör det enkelt att tillämpa etisk korrekt och jäkligt trevlig hundträning i sitt liv. Boken är lättläst utan att vara förenklad och ger konkreta tips på hur man får livet att funka! Även jag som inte upplever mig ha haft rädda hundar fick mycket intressanta tankeställare.

  Rekommenderas starkt, även till dig som inte har en rädd hund!

 7. Lilian Martinsson

  Blygerhund är en fantastisk bok. Lätt att tillämpa, många enkla övningar och ett jättefint perspektiv på hundar. Upplever att den föder glädje att göra saker med vår hund. Vi har fått ett förnyat hopp om att det är möjligt att få en god relation med glädje och mys. Varmt TACK!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…