, , ,

Grundkurs i apportering Hyssna (inomhus) 4-5 februari

1400 kr2900 kr

Grundkurs i apportering för dig som vill träna inför prov, jakt eller bara för rolig aktivering. Vi jobbar med ett utpräglat klickertänk och startar upp träningen med avlämningar, dirigering, stoppsignal, fotgående och närsök på kursen.

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Artikelnr: kurs-grund-230204 Kategorier: , , ,

Detta är en kurs för dig som vill lära dig grunderna i apporteringsarbetet. Kursen riktar sig till dig som är intresserad av att lära dig mer om de olika delarna i apporteringen, vare sig du har som mål att starta på prov, jaga eller vill göra någon rolig aktivitet tillsammans med din hund. Att lära hunden hämta och bära saker kan användas som grunder till tricks till exempel. Kursen vänder sig först och främst till dig som har en apporterande fågelhund men alla hundraser är välkomna!

Vi kommer att dela upp de olika momenten i mindre delar för att sedan sätta ihop till kedjor och lägga på störningar. Under kursen arbetar vi med avlämningar, gripande, stoppsignal, dirigering, jaktfot och stadga. Hela apporteringskedjan kan läras in på ett lekfullt sätt, vilket vi kommer att utnyttja. Vi kommer också att använda oss av dummies i träningen. Kursen individanpassas utifrån varje ekipages nivå och mål. Vi kommer även att kunna försvåra övningarna för dig som har kommit lite längre i träningen.

Kursen är öppen för hundar av alla åldrar och passar lika bra för unghunden som för den lite äldre hunden. Max antal deltagare är 6 st per instruktör.

Kursen bygger på ett klickertänk. Du behöver dock inte ha någon erfarenhet av klickerträning innan kursen men det är bra om du har satt dig in lite i vad det innebär så du vet att detta är en kurs som passar ditt sätt att träna på. Träningssättet beskrivs i boken Apportering till vardag och fest och på vår blogg med samma namn.

Medtag lunch. Micro finns att värma den i.

NÄR?
Lördag 4 februari kl. 10:00-16:00

Söndag 5 februari kl. 09:00-15:00

VAR?
Hallå hunds lokal i Hyssna (40 minuter från Göteborg och Borås)

KOSTNAD
Deltagare med hund: 2900 kr inkl moms
Observatör: 1400 kr inkl moms

INSTRUKTÖR
Lena Gunnarsson & Elsa Blomster

Plats

Hallå Hund (Hyssna)

Datum

2023-02-04 – 05

Instruktör

Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

Deltagartyp

Med hund, Observatör utan hund, Reservlista med hund

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Grundkurs i apportering Hyssna (inomhus) 4-5 februari”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Varukorg
Scroll to Top