Onlinekurs: Stoppsignal – utan återkoppling

, , , , , ,

900 kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Vill du ha en tvärsäker stoppsignal som funkar både till vardag, på prov och jakt?

I den här kursen startar vi från början och du får tips på lekfulla startövningar där du lär hunden förståelsen av signalen. Därefter går vi vidare med övningar som är smarta för att kunna stoppa hunden på avstånd och dessutom övningar för att kunna stoppa hunden trots störningar som doft i marken eller synliga retningar som en kastad apport. Slutligen får du träna på uthållighet – att hunden ska klara av att lyssna på flera stoppsignaler (bra att ha när du behöver dirigera hunden många gånger) utan att ”tappa huvudet” på vägen.

Du kan välja att gå kursen med eller utan återkoppling. Väljer du med återkoppling kan du ställa hur många frågor du vill och ladda upp filmer på din träning och få återkoppling från instruktörerna. Det här är kursen utan återkoppling. Den med återkoppling hittar du här.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Du får gärna vara bekant med vårt träningssätt, som ju är positivt och belöningsinriktat. Bekanta dig genom att läsa vår blogg på www.apporteringtillvardagochfest.se, eller läsa någon av våra böcker: “Apportering till vardag och fest” eller ”Valpträning till vardag och fest” (de går att låna på biblioteket eller köpa på Klickerförlagets hemsida).

Förutsättningar

Kursen börjar så fort du anmäler dig och sedan har du livstids tillgång till kursmaterialet.

Kursen innehåller 6 lektioner med flera övningar i varje lektion. Du väljer själv om du vill göra alla övningarna eller om du väljer ut några av dem.

När du anmält dig och betalat får du ett automatiskt bekräftelsemail med länk till kursen. Kom ihåg att kolla i skräpposten och övrigt-korgen om du inte hittar det i din inkorg.

Det här är en självstudiekurs, det vill säga du har inte möjlighet att ladda upp filmer eller ställa frågor och få återkoppling. Vill du gå kursen med återkoppling hittar du den här.

Det här får du

 • 6 lektioner
  • Målbild
  • Inlärning av stoppsignalen
  • Utöka avståndet
  • Störningar
  • I vatten
  • Uthållighet
 • 22 filmer
 • 18 övningar
 • Livstids tillgång till kursmaterialet
Erfarenhet

Erfaren, Nybörjare

Instruktör

Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

Inriktning

Specifik

Personlig återkoppling

Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Onlinekurs: Stoppsignal – utan återkoppling”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen
0