Onlinekurs: Grunderna i jaktapportering – utan personlig återkoppling

999,00 kr

Artikelnr: onlinekurs-grunderna-jaktapportering-utan-personli Kategorier: ,

Beskrivning

Vill du få hjälp att hålla träningsmotivationen uppe? Då rekommenderar vi vår grundkurs i jaktapportering!

Kursen består av åtta spännande träningstillfällen som ska hjälpa dig med grundträningen av din apporterande fågelhund. Tanken är att kursen ska ge dig mer struktur på träningen och att du ska få hjälp med både hur du kan börja och hur du kan komma vidare.  Kursen innehåller teman som träningsmetodik, gripa och hålla fast, avlämningar, fotgående, stadga och stoppsignal, närsök, dirigeringar och hur du kan sätta ihop alla moment.

Kursen lutar sig mot boken Apportering till vardag och fest, och det är nödvändigt att du har boken så att du kan läsa teorin och om övningarna som vi hänvisar till inför varje träningstillfälle. Kursupplägget följer studiehandledningen till boken. Om du vill “ha kvar” kursen när den är slut eller om du vill kunna följa kursen i ett tryckt häfte (och få plats att anteckna till varje tillfälle) så kan du köpa studiehandledningen här. Du kan även köpa ett rabatterat paket med både bok och studiehandledning.

Kursen kan du kan göra lite i din egen takt från och med när du anmäler dig och fyra månader framåt. Så om du vill kan du göra ett tillfälle i veckan eller ett varannan vecka eller oregelbundet – som det passar dig helt enkelt. 

Observera att det här är en självstudiekurs, vill du ha möjlighet att ladda upp filmer och få personlig återkoppling på din träning rekommenderar vi vår andra kurs, Onlinekurs: Grunderna i jaktapportering med återkoppling

Du kan också välja att bara göra vissa delar av kursen (hela kursen innehåller del 1, 2 och 3 nedan)

Ta chansen att få inspiration och struktur på din träning, anmäl dig redan idag!

Sagt av deltagare från förra kursomgången:

“Inspirerande, kreativt!”

“Bra struktur och bra att alla delar var öppna från början så man själv kunde välja lite var man ville fokusera på. Tycker den gav mycket och gjorde att vi utvecklades under kurstiden.”

Instruktörer på kursen är Elsa Blomster och Lena Gunnarsson.

Det här får du:

  • 10 lektioner
  • 33 övningar
  • 30 filmer

Mer information

Erfarenhet

Nybörjare

Inriktning

Generell

Personlig återkoppling

Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Onlinekurs: Grunderna i jaktapportering – utan personlig återkoppling”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *