Onlinekurs: Fortsättningskurs jaktapportering – träna på rätt saker – utan återkoppling

, , , ,

1320 kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - studiehandledning fortsättning

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Saknar du träningsinspiration eller vet du med dig att du lätt tränar på sådant som både du och din hund redan kan? Har du en unghund eller en hund som du påbörjat träningen med men vill komma vidare?

Då kan den här kursen vara något för dig! Du får åtta träningsupplägg, ett varannan vecka, som du testar med din hund och sedan utvärderar. Utifrån vad du kommer fram till i din utvärdering får du sedan hjälp med hur du kan förbättra det som var svårt och som din hund inte kunde, eller hur du kan göra det svårare om din hund lösta allt jättefint. Uppläggen är baserade på working test nybörjarklass för retriever, men passar precis lika bra för spaniel eftersom de också behöver kunna de delarna. Vi täcker dock inte vilthantering, spanielsök eller uppflog under kursens gång.

Innan du går ut och tränar på upplägget gör du en analys av vad som kan vara svårt för just din hund. Ska du redan nu anpassa upplägget och i så fall hur (det går att förenkla massor!) eller ska du testa och se hur det faller ut? Efter att du har gjort upplägget gör du det vi kallar en kedjeanalys. Vad i upplägget var svårt för din hund? Plocka ut de delarna ur kedjan, träna dem, och försök sedan göra om upplägget igen. 

Teman på de åtta uppläggen kommer vara olika dirigeringar, stoppsignal med störning, markeringar samt fotgående med och utan störning. Dessutom kommer vi beröra förväntningar och ”lyssna på vad jag säger”. I kursen får du se varje upplägg och övning på film.

Om du gör uppläggen och övningarna som föreslås i kursen bör du efter kursen:

  • Ha förbättrat din förmåga att analysera vad du faktiskt behöver träna på
  • Tränat på sådant som just DU och DIN HUND behöver
  • Ha förbättrat din förmåga att lägga träningen på rätt nivå för din hund
  • Fått ny träningsinspiration!

Förkunskaper

För att få ut så mycket som möjligt av kursen rekommenderar vi att du har gått vår grundkurs i jaktapportering online eller IRL samt påbörjat träningen av avlämningar, fotgående, stadga, stoppsignal, närsök och dirigeringar. Inget av det behöver dock vara perfekt eller färdigt – det kommer vi jobba vidare med under kursens gång.

Kursen utgår ifrån Apportering till vardag och fest – studiehandledning fortsättning. Du behöver ha boken “Apportering till vardag och fest” eftersom studiehandledningen bygger på boken och kommer hänvisa till specifika sidor i boken. 

Du får gärna vara bekant med vårt träningssätt, som ju är positivt och belöningsinriktat. Bekanta dig genom att läsa vår blogg på www.apporteringtillvardagochfest.se, eller läsa någon av våra böcker: Apportering till vardag och fest eller Valpträning till vardag och fest (de går att låna på biblioteket eller köpa på Klickerförlagets hemsida).

Förutsättningar

Kursen börjar så fort du anmäler dig och sedan får du obegränsad tillgång till alla lektionerna.

Kursen innehåller 9 lektioner med flera övningar i varje lektion. Du väljer själv om du vill göra alla övningarna eller om du väljer ut några av dem.

När du anmält dig och betalat får du ett automatiskt bekräftelsemail med länk till kursen. Kom ihåg att kolla i skräpposten och övrigt-korgen om du inte hittar det i din inkorg.

Vill du hellre gå kursen med återkoppling, hittar du den här.

Det här får du

  • 9 lektioner
  • 8 upplägg och ett bonusupplägg
  • 25 övningar
  • 46 filmer
  • Livstids tillgång till kursmaterialet
Erfarenhet

Erfaren

Instruktör

Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

Inriktning

Generell

Personlig återkoppling

Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Onlinekurs: Fortsättningskurs jaktapportering – träna på rätt saker – utan återkoppling”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen
0