KLICK – hundfotografering med glädje – ebok

, , ,

200 kr

Tycker du att dina hundar är universums medelpunkt? Försitter du aldrig en chans att föreviga dem med mobilen eller kameran i alla möjliga och omöjliga situationer? Du kanske har bilder på dina hundar på väggen, som skärmsläckare och på kylskåpet?

Bra! Du gillar hundar och du gillar att fotografera – då är det här boken för dig.

Du får tips om hur du kan slipa dina färdigheter som hundfotograf men också vad du kan göra som hundtränare för att få dina modeller att vara med på alla dina upptåg. Du får veta vad du behöver tänka på för att ta det bästa hundporträttet, hur du kan skapa stämning med miljön, hur du fotograferar hundar som är i full rörelse, vad som skiljer fotografering inomhus och utomhus och mycket mer.

Boken går igenom systemkamerans många fördelar i hundfotograferingen – men vill du bara fotografera med din mobilkamera går det bra det med. Dessutom får du förstås i denna bok njuta och inspireras av vackra bilder på hundar.

Åsa Jakobsson är fotograf med varierande uppdrag och onlinekurser genom KelpiePhoto. Hon är dessutom författare – har tidigare skrivit två hundböcker – och ger under 2018 ut boken KLICK! – hundfotografering med glädje på Klickerförlaget. Åsa driver en blogg för planering och hundträning med namnet The Creative Kelpie, är lärare på gymnasienivå i hundkunskap och fotografi och är dessutom instruktör genom Glädjeklick. Åsa tränar sina hundar Midiori, Valle och Mårran i allt som är roligt, och tävlar i tävlingslydnad och rallylydnad.

Provläs lite i boken innan du bestämmer dig.

Författare

Åsa Jakobsson

Formgivare

Ludvig Aust

Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Format

E-bok

Redaktör

Lena Gunnarsson

ISBN

97-891-9842-573-4

Fotograf

Åsa Jakobsson

Sidor

128

Signerad av författaren

Nej

Språk

Svenska

Utgiven

2018

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”KLICK – hundfotografering med glädje – ebok”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen
0