Nosework – allt du behöver veta – ebok

, ,

218 kr

Ge din hund ett meningsfullt liv – börja träna nosework!

Vill du stimulera din hund på ett enkelt och roligt sätt är nosework aktiviteten för dig! Nosework är sporten där hunden får använda sin nos i olika miljöer. Hunden lär sig söka efter specifika dofter inomhus, utomhus, på fordon och i behållare av alla de slag.

I den här boken hittar du allt om nosework från belöningar och inlärning till hur du gör för att få en duktig sökhund. Med hjälp av boken kan du satsa på tävlingssporten nosework eller annan form av specialsök, där du väljer själv vilket preparat hunden ska söka efter. Boken riktar sig både till dig som är nyfiken på nosework och vill börja träna såväl som till dig som hållit på ett tag och vill få nya träningstips.

Alla tips bygger på att du och din hund ska ha en rolig stund tillsammans. Ge din hund ett meningsfullt liv – börja träna nosework!

Helena Lindhe och Britt Nylund är instruktörer i allmänlydnad, bruks- och tävlingslydnad samt nosework. De har stor erfarenhet av att arrangera kurser, läger, tävlingar och andra noseworkinspirerade aktiviteter. Britt har tre labradorer som tränar bruks, lydnad, specialsök och jakt. De tävlar framgångsrikt i bruks och lydnad. Helena har en schäfer och en golden som tränas och tävlas i nosework, lydnad och spår.

Provläs några sidor i boken innan du bestämmer dig.

 

Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Format

E-bok

ISBN

978-91-981613-9-7

Författare

Britt Nylund, Helena Lindhe

Formgivare

Ludvig Aust

Fotograf

Malin Karlsson

Illustratör

Jenny Nyberg

Redaktör

Lena Gunnarsson

Sidor

200

Språk

Svenska

Utgiven

2016-10

Signerad av författaren

Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Nosework – allt du behöver veta – ebok”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0