Onlinekurs: Boosta dina avlämningar på 30 dagar – med personlig återkoppling

, , , , ,

499 kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Vill du ha kul tillsammans med din hund? Vill du lära dig hur du uppnår perfekta avlämningar? Då är det här kursen för dig.

För första gången kör vi den nu enligt vårt populära Boosta-koncept! Under 30 dagar intensivtränar vi avlämningarna tillsammans

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Du får gärna vara bekant med vårt träningssätt, som ju är positivt och belöningsinriktat. Bekanta dig genom att läsa vår blogg på www.apporteringtillvardagochfest.se, eller läsa någon av våra böcker: “Apportering till vardag och fest” eller ”Valpträning till vardag och fest” (de går att låna på biblioteket eller köpa på Klickerförlagets hemsida).

Förutsättningar

Kursen börjar vid startdatumet som framgår när du anmäler dig och du har sedan möjlighet att få återkoppling i 30 dagar. Efter återkopplingstiden har du tillgång till kursmaterialet utan återkoppling.

Kursen innehåller 6 lektioner med flera övningar i varje lektion. Du väljer själv om du vill göra alla övningarna eller om du väljer ut några av dem.

Du har möjlighet att filma din träning och få återkoppling av oss. Håll filmerna till max tre minuter. Vi ger återkoppling på obegränsat antal filmer. Även här väljer du.  Vill du ladda upp två filmer per träningstillfälle går det bra men skulle du vilja göra sjuttioelva filmer på bara stoppsignal i motljus så går också det bra. Och vill du inte filma så måste du så klart inte det. När du anmält dig och betalat får du ett automatiskt bekräftelsemail med länk till kursen. Kom ihåg att kolla i skräpposten och övrigt-korgen om du inte hittar det i din inkorg.

Du väljer själv om du vill få återkoppling på kursen här på hemsidan eller i den slutna Facebookgruppen som finns kopplad till kursen.

Innehåll

Oavsett om du tränar din familjeapportör, terapihund eller jakthund för jaktprov är goda apporteringsgrunden väldigt viktiga. I den här onlinekursen visar vi dig hur du kan uppnå perfekta avlämningar på ett kul och inspirerande sätt!

I filmen nedan kan du se några exempel på användbara familjeapportörskunskaper:

Lägg bara kursen i din kundvagn, checka ut och sedan är du på god väg mot att uppnå perfekta avlämningar!

Under kursen kommer du att lära dig:

  • Hur du undviker målvaktsräddningar för att få hunden att ge dig dummien
  • Hur du lär hunden att hålla dummien fastän det finns godis i närheten
  • Hur du lär hunden att ta dummien som du vill att den ska ta – även när det finns en hamburgare på marken

Efter kursen kommer du ha fått träningstekniker för att lära din hund den perfekta avlämningen på ett roligt och inspirerande sätt.

Det här är en kurs med personlig återkoppling, vill du istället ha en självstudiekurs utan återkoppling hittar du den här.

Det här får du:

Inriktning

Specifik

Personlig återkoppling

Ja

Plats

Online

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Onlinekurs: Boosta dina avlämningar på 30 dagar – med personlig återkoppling”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen
0