Rea!
, , , ,

Onlinekurs: Boosta kontakt och samarbete

(2 kundrecensioner)

650 kr850 kr

Artikelnr: kurs-lg-ls-kontakt Kategorier: , , , ,

Välkommen på en 30-dagars intensivkurs med fokus på att stärka följsamhet och kontakt!

Med roliga aktivitetspromenader får du en hund som blir mer uppmärksam på dig i alla situationer. Du blir helt enkelt en person att hålla reda på – för det är genom dig allt det roliga händer. Kursen beskriver olika övningar som du på slutet sätter ihop till en aktivitetspromenad.

Du ska såklart kunna ha din hund lös utan att oroa dig för att den drar iväg! Och följsamhet som byggs i vardagen smittar till annan träning. Har du en fågelhund är följsamhet och kontakt grunden som gör att ni kan arbeta tillsammans under svåra störningar exempelvis på jakt, prov eller bara i vardagen.

Om din hund tycker att det är värt att hålla koll på dig i vardagen kommer det smitta till träningen. Aktivitetspromenader är kul för både hund och människa och bygger samarbete och tillit. Kursen kommer att innehålla lekfulla övningar som stärker din hunds följsamhet, stadga, inkallning, att springa fort in mot dig och att varva lek med lugn och fokus.

Du får:

 • 8 lektioner med olika övningar, nya lektioner varje onsdag och lördag – gäller kursen med fast startdatum (dessutom utlovas bonusmaterial!).
 • Alla övningar beskrivs både i text och på film.
 • Flera av övningarna presenteras i minst två svårighetsgrader så att det ska passa allt ifrån en valp som inte kan så mycket till en erfaren hund som kan mer. Övningarna kan också anpassas till pensionärshunden.
 • Passar även dig som har mer än en hund med på promenaden.

Kurser med fast startdatum går i en grupp på Facebook eller här på hemsidan. Kurser med löpande start går enbart på hemsidan. Där kan du ställa frågor och ladda upp filmer på de olika övningarna om du vill ha återkoppling på din träning eller bara visa hur det går.

När du anmält dig får du ett automatiskt mail som bekräftar din anmälan. Mailet innehåller en länk till Facebookgruppen som du ska söka medlemskap i för att komma åt kursmaterialet för kurserna med fast startdatum. Du kommer också åt kursmaterialet genom att logga in på vår hemsida. Kom ihåg att kolla i skräpposten så mailet inte råkat hamna där.

Pris:

 • 850 kr ink moms.
 • Early bird (de första 15 som anmäler sig) 650 kr.
 • Second bird (nästa 15 som anmäler sig) 750 kr.

Instruktörer: Lena Gunnarsson och Lars Sandin

Övningarna är bra för liten som stor, gammal som ung och alla hundraser är välkomna.

Övningarna/lektionerna kommer ut varje onsdag och lördag (gäller kursen med fast startdatum).

Övningarna/lektionerna kommer ut ungefär var tredje dag i en månad (gäller kursen med löpande datum, obs att dessa kurser inte går i någon FB-grupp, endast på hemsidan)

Kursen finns kvar även efter att återkopplingstiden är slut om du vill gå tillbaka och kika på övningarna igen.

Var beredd på en fartfylld och rolig kurs där du kommer ha kul ihop med din hund!

Vill du hellre gå kursen utan personlig återkoppling hittar du den här

Deltagartyp

Med hund

Instruktör

Lena Gunnarsson & Lars Sandin

Personlig återkoppling

Ja

Priskategori

Early bird, Ordinarie pris, Second bird

Plats

Online

Erfarenhet

Erfaren, Nybörjare

2 recensioner av Onlinekurs: Boosta kontakt och samarbete

 1. Jonas (verifierad ägare)

  Jättebra kurs. Jag hann inte göra alla övningar men jag och min hund fick mycket bättre kontakt på promenaderna redan efter ett par övningar. 😊👍 Det var typ vakna upp bestäm dig vad du vill, roliga hundpromenader eller bara tjata, helt plötsligt blev det roligt att gå en promenad. Väldigt intressant vad lite som krävs för att vi skulle få ett bra samarbete på den dagliga promenaden.

 2. Kicki Hagberg (verifierad ägare)

  Bra upplägg med roliga och givande övningar som man lätt kommer ihåg och gör om och gör om

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Varukorg
Scroll to Top