Onlinekurs: Boosta kontakt och samarbete (1) – med återkoppling

, , , ,
(9 kundrecensioner)

950 kr

Välkommen på en 30-dagars intensivkurs med fokus på att stärka följsamhet och kontakt!

Med roliga aktivitetspromenader får du en hund som blir mer uppmärksam på dig i alla situationer. Du blir helt enkelt en person att hålla reda på – för det är genom dig allt det roliga händer. Kursen beskriver olika övningar som du på slutet sätter ihop till en aktivitetspromenad.

Du ska såklart kunna ha din hund lös utan att oroa dig för att den drar iväg! Och följsamhet som byggs i vardagen smittar till annan träning. Har du en fågelhund är följsamhet och kontakt grunden som gör att ni kan arbeta tillsammans under svåra störningar exempelvis på jakt, prov eller bara i vardagen.

Om din hund tycker att det är värt att hålla koll på dig i vardagen kommer det smitta till träningen. Aktivitetspromenader är kul för både hund och människa och bygger samarbete och tillit. Kursen kommer att innehålla lekfulla övningar som stärker din hunds följsamhet, stadga, inkallning, att springa fort in mot dig och att varva lek med lugn och fokus.

Du får:

 • 8 lektioner med olika övningar, nya lektioner varje tisdag och fredag – gäller kursen med fast startdatum (dessutom utlovas bonusmaterial!).
 • Alla övningar beskrivs både i text och på film.
 • Flera av övningarna presenteras i minst två svårighetsgrader så att det ska passa allt ifrån en valp som inte kan så mycket till en erfaren hund som kan mer. Övningarna kan också anpassas till pensionärshunden.
 • Passar även dig som har mer än en hund med på promenaden.

Kurser med fast startdatum går i en grupp på Facebook eller här på hemsidan.
Kurser med löpande start går enbart på hemsidan. Där kan du ställa frågor och ladda upp filmer på de olika övningarna om du vill ha återkoppling på din träning eller bara visa hur det går.

När du anmält dig får du ett automatiskt mail som bekräftar din anmälan. Mailet innehåller en länk till Facebookgruppen som du ska söka medlemskap i för att komma åt kursmaterialet för kurserna med fast startdatum. Du kommer också åt kursmaterialet genom att logga in på vår hemsida. Kom ihåg att kolla i skräpposten så mailet inte råkat hamna där.

Pris:

 • 950 kr ink moms.

Instruktörer: Lena Gunnarsson och Lars Sandin

Övningarna är bra för liten som stor, gammal som ung och alla hundraser är välkomna.

Övningarna/lektionerna kommer ut varje tisdag och fredag (gäller kursen med fast startdatum).

Övningarna/lektionerna kommer ut ungefär var tredje dag i en månad (gäller kursen med löpande datum, obs att dessa kurser inte går i någon FB-grupp, endast på hemsidan)

Kursen finns kvar även efter att återkopplingstiden är slut om du vill gå tillbaka och kika på övningarna igen.

Var beredd på en fartfylld och rolig kurs där du kommer ha kul ihop med din hund!

Vill du hellre gå kursen utan personlig återkoppling hittar du den här

Deltagartyp

Med hund

Instruktör

Lena Gunnarsson & Lars Sandin

Personlig återkoppling

Ja

Priskategori

Early bird, Ordinarie pris, Second bird

Plats

Online

Erfarenhet

Erfaren, Nybörjare

9 recensioner av Onlinekurs: Boosta kontakt och samarbete (1) – med återkoppling

 1. Jonas (verifierad ägare)

  Jättebra kurs. Jag hann inte göra alla övningar men jag och min hund fick mycket bättre kontakt på promenaderna redan efter ett par övningar. 😊👍 Det var typ vakna upp bestäm dig vad du vill, roliga hundpromenader eller bara tjata, helt plötsligt blev det roligt att gå en promenad. Väldigt intressant vad lite som krävs för att vi skulle få ett bra samarbete på den dagliga promenaden.

 2. Kicki Hagberg (verifierad ägare)

  Bra upplägg med roliga och givande övningar som man lätt kommer ihåg och gör om och gör om

 3. Birgitta Larsson

  Toppen kurs. Bra ‘lekar’ och filmer👍.
  Jag och min hund har fått mycket bättre kontakt sen vi gick denna kurs

 4. Eva-Britt (verifierad ägare)

  Tycker denna kurs gav många bra tips att använda på promenader. Flera övningar hade jag testat innan, men framförallt uppskattade jag att det fanns olika svårighetsnivåer på övningarna. Jag tycker att jag fått mkt.bättre följsamhet/kontakt främst med min 6 åring som numera håller sej nära mej………väntar med spänning på vad som ska hända. En härlig känsla från att jag har haft fullt upp med att kolla så hon inte hittat på ”galna upptåg” Nu håller hon koll på mej…..en fröjd. 👌🏻🤗

 5. Ann-Britt Jacobsson (verifierad ägare)

  Jag fick många bra och roliga övningar. Av olika anledningar provades inte alla övningar men några iaf.

 6. Annika Rönnholm (verifierad ägare)

  Jättebra övningar som både min hund och jag gillar. Det är så kul att göra saker tillsammans, och det ökar vår kontakt även i andra situationer.

 7. Gunilla (verifierad ägare)

  Bra övningar som förbättrat kontakten mellan hunden och mig. Vi har dock fått göra de flesta inomhus, eftersom vi bor i stadsmiljö med många störningar.

 8. Kerstin Nilsson (verifierad ägare)

  Fantastisk respons hos hundarna alla 4. Man får nästan skicka iväg dom för att inte snubbla på dom.
  Alla är oftast lösa i skog och mark. Och då gäller det att dom har koll på mig.

 9. Kristina Cardevik

  En jättebra kurs, det funkar jättebra. Eftersom jag behöver lite mer tid när jag jobbar med min hund,fungerar det så bra att arbeta i egen takt.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0