Onlinekurs: Träna flera hundar samtidigt – med återkoppling

, , ,

kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Har du mer än en hund? Vill du dra nytta av det i träningen? Få tips om hur du vänjer dina hundar vid att träna ihop? Få tips och idéer på vad och hur du kan träna på ett smart sätt? Välkommen på onlinekurs ihop med mig Lena Gunnarsson och mina fyra hundar Flippa, Stomp, Bix och Vide.

Jag tränar ofta dem två och två eller till och med tre och ibland även fyra samtidigt. Det är inte bara effektivt och roligt att träna sina hundar samtidigt – det finns också ett ”högre syfte” med träningen: Hundarna vänjer sig tidigt vid att se andra hundar jobba utan att dra upp sig och bli stressade av det. De får också lära sig att verkligen lyssna på vad du säger och inte träna allt för mycket på ”kan själv”. Och de får träna på den viktiga ”vänta på din tur”.

Under 1,5 månad tränar vi ihop och du får en lektion i veckan som du gör när och var du vill. Du är välkommen att spela in film på övningarna som du gör med dina hundar – som jag ger återkoppling på – och såklart ställa så många frågor du vill och behöver. Kursen är både för dig som redan börjat träna dina hundar ihop eller för dig som av olika skäl inte gjort det.

Vi kommer börja med de första grundövningarna och sedan gå vidare till allt svårare uppgifter. Några andra saker kursen innehåller: stadga, olika kommandon och signaler, bryta förväntan, lyssna på vad jag verkligen säger samt olika övningar som är roliga och smarta att göra när man har mer än en hund. Inga förkunskaper krävs, men du bör vara medveten om att vi tränar belöningsbaserat.

Kursen går i en sluten grupp på Facebook.

När du anmält dig får du ett automatiskt mail som bekräftar din anmälan. Mailet innehåller en länk till Facebookgruppen som du ska söka medlemskap i för att komma åt kursmaterialet för kurserna med fast startdatum. Kom ihåg att kolla i skräpposten så mailet inte råkat hamna där.

Pris:

  • 999 kr ink moms.

Instruktör: Lena Gunnarsson

Deltagartyp

Med hund

Instruktör

Lena Gunnarsson

Personlig återkoppling

Ja

Priskategori

Early bird, Ordinarie pris, Second bird

Plats

Online

Erfarenhet

Erfaren, Nybörjare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Onlinekurs: Träna flera hundar samtidigt – med återkoppling”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0