Onlinekurs: Viltspår steg 1: Med sikte mot anlagsklass – utan återkoppling

, , ,

1399 kr

Vill du komma igång med viltspår med sikte på anlagsprov eller vill ge din hund en nyttig aktivering på ett effektivt sätt? Då är det här kursen för dig. 

I kursen ingår:

  • Spårläggning
  • Övningar – alla moment i provet
  • Linhantering
  • Läsa hund
  • Problemlösning
  • Utrustning
  • Så går provet till

Förkunskaper

Kursen passar alla hundar över 5 månaders ålder. Du behöver inga förkunskaper.

Förutsättningar

Kursen utan återkoppling går du direkt på vår hemsida.

När du anmält dig och betalat får du ett automatiskt bekräftelsemail med information om hur du kommer åt kursen. Kom ihåg att kolla i skräpposten och övrigt-korgen om du inte hittar det i din inkorg.

Instruktör: Helena Lyckoskog

Har du frågor om kursen? Kontakta Helena på helena@lyckoskog.com

Vill du hellre gå kursen med återkoppling hittar du den här Onlinekurs: Viltspår steg 1: Med sikte mot anlagsklass – med återkoppling

Om instruktören

Helena Lyckoskog har tränat hund sedan barnsben. Hon började tidigt intressera sig för hundens språk, inlärning, friskvård och beteende. Hon brinner för att lära ut och skapa förståelse för hundens beteenden och behov och har haft kurser i ämnet sedan 2006. När hon inte jobbar som lydnadsinstruktör dömer hon viltspårprov, utbildar och meriterar hundar inom viltspår samt tränar eftersöksekipage. Med de egna hundarna blir det, förutom jakt, en hel del träning, eftersök, jaktprov och utställningar. Helena håller utbildningar för blivande viltspårinstruktörer samt föreläser och skriver i olika tidningar om hundavel, jakthundens träning och välmående med mera.

Jakt och eftersök är en stor del av Helenas liv, mycket på grund av arbetet med hunden som det innebär. Hon blev tilldelad titeln Årets Eftersöksjägare 2023. Fotografering, matlagning och tid i naturen är andra intressen som ligger henne varmt om hjärtat. Hon har för tillfället fyra hundar, taxen Stina, basset houndtjejerna Wilda och Wiska samt Kira som är en korthals griffon. Hon driver Wild Venatrix kennel.

Hösten 2018 kom Helenas första bok “Med passion för det vilda” ut på Klickerförlaget. Den är för dig som gillar hundar – och jakt. Det är boken som ger dig nästan alla delarna i jakten med hund. Alltifrån träningen av jakthunden till första hjälpen för hund, styckning och tillagning av viltet, hur du tränar viltspår, vad du har för ansvar som jägare med mera. 2021 kom hennes andra bok ”Viltspår & Eftersök – så blir ni ett team i spåret. Det är en bok som ger en bred kunskap om hur du kan träna spår med din hund, oavsett om du är nybörjare eller erfaren.

Instruktör

Helena Lyckoskog

Deltagartyp

Med hund

Erfarenhet

Nybörjare

Plats

Online

Personlig återkoppling

Nej

Inriktning

Specifik

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Onlinekurs: Viltspår steg 1: Med sikte mot anlagsklass – utan återkoppling”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen
0