Snabbanmälningsbonus: Onlinekurs dirigering fortsättning – med återkoppling inkl. webinar

(1 kundrecension)

2075 kr

Onlinekurs: Dirigeringar fortsättning - med återkoppling

Webinar: Från detaljer till helhet (och tvärtom)!

Pay in Full Pay with Payment Plans

Anmäl dig till onlinekursen dirigering fortsättning senast 16 oktober 23:59 så får du webinaret “Från detaljer till helhet (och tvärtom)” på köpet! (värde 275 kr)

Att kunna dirigera din hund på avstånd är en helt nödvändig färdighet att ha om du vill starta på jaktprov, framförallt högre upp i klasserna. Även på jakt är det väldigt viktigt att kunna göra det. Kan din hund springa rakt ut och hämta något den sett, men du vill börja lära den lita på dig när den inte sett något? Eller springer din hund en bit när den inte sett något men du vill få den att springa längre? Vill du fördjupa dig i dirigeringsträningen? Då är det här en kurs för dig!

I den här kursen kommer du få lära dig hur du vidareutvecklar dina dirigeringstecken med svårare störningar. Vi kommer även ge ett par tips kring hur du kan träna dirigering i vatten.

Förkunskaper

För att få ut så mycket som möjligt av kursen behöver hunden ha påbörjat inlärning av linjetag, höger- och vänsterdirigering samt vidare ut och ha förståelse för vad kommandona betyder med kända områden. Kan den inte det rekommenderar vi någon av onlinekurserna ”Grunderna i jaktapportering” eller ”Dirigeringar för rookies”.

Du får gärna vara bekant med vårt träningssätt, som ju är positivt och belöningsinriktat. Bekanta dig genom att läsa vår blogg på www.apporteringtillvardagochfest.se, eller läsa någon av våra böcker: “Apportering till vardag och fest” eller ”Valpträning till vardag och fest” (de går att låna på biblioteket eller köpa på Klickerförlagets hemsida).

Förutsättningar

Kursen börjar så fort du anmäler dig och då får du möjlighet till återkoppling på din träning i tre månader.

Kursen innehåller 7 lektioner med flera övningar i varje lektion. Du väljer själv om du vill göra alla övningarna eller om du väljer ut några av dem.

Du har möjlighet att filma din träning och få återkoppling av oss. Håll filmerna till max tre minuter. Vi ger återkoppling på obegränsat antal filmer. Även här väljer du.  Vill du ladda upp två filmer per träningstillfälle går det bra men skulle du vilja göra sjuttioelva filmer på bara dirigeringar över stenmurar så går också det bra. Och vill du inte filma så måste du så klart inte det. När du anmält dig och betalat får du ett automatiskt bekräftelsemail med länk till kursen. Kom ihåg att kolla i skräpposten och övrigt-korgen om du inte hittar det i din inkorg.

Instruktör: Elsa Blomster

Vill du hellre gå kursen som självstudiekurs, utan återkoppling, hittar du den här.

Det här får du

 • 7 lektioner
  • Målbild
  • Från synligt till dolt
  • Sidotecken och push back/vidare ut
  • Omväxling förnöjer
  • Störningar
  • Uthållighet
  • Vattendirigering
 • 27 övningar
 • 31 filmer
 • 7 quiz
 • Återkoppling på obegränsat antal filmer och frågor i tre månader från att du anmäler dig
 • Livstids tillgång till kursmaterialet

Onlinekurs: Dirigeringar fortsättning - med återkoppling

Erfarenhet

Erfaren

Instruktör

Elsa Blomster

Inriktning

Specifik

Personlig återkoppling

Ja

Plats

Online

Webinar: Från detaljer till helhet (och tvärtom)!

Priskategori

Early bird, Ordinarie pris

Instruktör

Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

Plats

Online

Personlig återkoppling

Nej

Datum

Inspelning, 2023-03-01 19:00

Erfarenhet

Erfaren, Nybörjare

Inriktning

Generell, Specifik

1 recension av Snabbanmälningsbonus: Onlinekurs dirigering fortsättning – med återkoppling inkl. webinar

 1. Anna-Gerd Doverbo

  On line med tillgång till en instruktör som under HELA kursen ger en återkoppling anpassad till just mig och min hund ökar märkbart min motivation/lust/glädje till att vilja fortsätta öva ihop med min hund, båden när övningarna går bra och framförallt när det inte går som tänkt.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0