Snabbanmälningsbonus: Onlinekurs: Dirigeringar för rookies – med återkoppling inkl webinar

1775 kr

Onlinekurs: Dirigeringar för rookies - med återkoppling

Webinar: Från detaljer till helhet (och tvärtom)!

Pay in Full Pay with Payment Plans

Anmäl dig till onlinekursen dirigering fortsättning senast 16 oktober 23:59 så får du webinaret “Från detaljer till helhet (och tvärtom)” på köpet! (värde 275 kr)

Har du en fågelhund och är sugen på att lära din hund dirigeringar? Vill du jobba på ett lustfyllt och belöningsbaserat sätt där du lägger upp träningen i små delar som sedan sätts ihop till en större helhet? Då är det här en kurs för dig!

Grundfärdigheter i dirigeringen står på schemat – varken du eller din hund behöver kunna något om dirigeringar tidigare.

Du kommer få testa några olika sätt att få hunden att springa dit du pekar: tex med hjälp av matskålar, targetmattor eller plattformar. (Du behöver alltså inte ha några avlämningar på plats eftersom vi primärt inte jobbar med apporter i början). Vi kikar på de fyra olika riktningarna och hur du startar upp inlärningen av dem: linjetag (rakt ut från din sida), höger, vänster och vidare ut (”push backs” eller ”bakåt”). Vi testar några övningar som gör att hunden verkligen fokuserar åt det håll du vill att den ska ”sikta”.

Sedan lägger vi på lite avstånd och störningar. Vi ser också till att stoppsignalen sitter ordentligt och ägnar den lite uppmärksamhet om det behövs. Vi ägnar oss dessutom lite åt att lära hundarna självkontroll och verkligen lyssna på vad vi säger – inte gissa vad vi kommer säga!

Du kommer även få smarta tips på hur du kan bygga upp ”dolda dirigeringar” och hur du gör hunden säker så att den med gott självförtroende alltid springer dit du vill.

Vill du hellre gå kursen som självstudiekurs, utan återkoppling, hittar du den här.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Du får gärna vara bekant med vårt träningssätt, som ju är positivt och belöningsinriktat. Bekanta dig genom att läsa vår blogg på www.apporteringtillvardagochfest.se, eller läsa någon av våra böcker: “Apportering till vardag och fest” eller ”Valpträning till vardag och fest” (de går att låna på biblioteket eller köpa på Klickerförlagets hemsida).

Förutsättningar

Kursen börjar så fort du anmäler dig och sedan får du återkoppling på din träning i tre månader.

Du har möjlighet att filma din träning och få återkoppling av oss. Håll filmerna till max tre minuter. Vi ger återkoppling på obegränsat antal filmer. Även här väljer du.  Vill du ladda upp två filmer per träningstillfälle går det bra men skulle du vilja göra sjuttioelva filmer på bara markeringar i motljus så går också det bra. Och vill du inte filma så måste du så klart inte det.  När du anmält dig och betalat får du ett automatiskt bekräftelsemail med länk till kursen. Kom ihåg att kolla i skräpposten och övrigt-korgen om du inte hittar det i din inkorg.

Instruktör: Lena Gunnarsson

Det här får du

 • 7 lektioner
  • Målbild
  • Grundfärdigheter för dirigeringar
  • Linjetag
  • Push backs / vidare ut
  • Höger / vänster
  • Sätt ihop allt
  • Dolda dirigeringar
 • 17 övningar
 • 24 filmer
 • Återkoppling på obegränsat antal filmer och frågor i tre månader från att du anmäler dig
 • Livstids tillgång till kursmaterialet

Onlinekurs: Dirigeringar för rookies - med återkoppling

Erfarenhet

Nybörjare

Instruktör

Lena Gunnarsson

Inriktning

Specifik

Personlig återkoppling

Ja

Plats

Online

Webinar: Från detaljer till helhet (och tvärtom)!

Priskategori

Early bird, Ordinarie pris

Instruktör

Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

Plats

Online

Personlig återkoppling

Nej

Datum

Inspelning, 2023-03-01 19:00

Erfarenhet

Erfaren, Nybörjare

Inriktning

Generell, Specifik

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Snabbanmälningsbonus: Onlinekurs: Dirigeringar för rookies – med återkoppling inkl webinar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0