Temakurs: Markeringar

, , , ,

kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Vill du komma vidare i markeringsträningen? Då är den här kursen för dig!

Vi testar flera olika sätt att bygga upp de färdigheter hunden behöver för att bli en säkrare markör: avståndsbedömning, vara kvar i området och leta, fokus framåt, stadga mm. Vi träffas vid två tillfällen med ett par veckors mellanrum så du hinner träna lite själv mellan kurstillfällena. Vi kommer jobba både i smågrupper och en och en under kursen gång.

Kursen kommer ha max sex deltagare för att du ska få så mycket träningstid som möjligt.

Förkunskaper:
Din hund behöver ha stabila avlämningar med dummy och gärna kunna vara i närheten när andra hundar apporterar. Kontakta oss om du är osäker på om kursen passar din hund. Din hund måste kunna vänta i bilen eller vid din sida medan andra hundar tränar och du hjälper till.

Vi arbetar med ett utpräglat klickertänk under hela kursen, vilket innebär att vi letar efter rätt beteende och belönar det. Vi lägger upp träningen i små steg så att hunden lyckas och lägger sedan aktivt till störningar för att säkra beteendena. Vi använder inte korrigeringar som hunden uppfattar som obehagliga, till exempel koppelryck eller arg röst. På så sätt får vi effektiv träning som är kul både för dig och hunden och där du får en bra grund att jobba vidare med.

Plats: Hällingsjö eller Hajom

Instruktör: Elsa Blomster eller Lena Gunnarsson

Datum: Inga datum planerade just nu, men du kan anmäla dig till väntelistan så får du ett mail så fort vi planerat in en ny kursstart.

Tid: 2.5 timme

Kostnad: 700 kr

Datum

2021-04-22, Väntelista

Deltagartyp

Med hund, Observatör utan hund, Reservlista med hund

Plats

Hällingsjö, Hajom eller Hällingsjö

Instruktör

Elsa Blomster, Elsa Blomster & Lena Gunnarsson

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Temakurs: Markeringar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0