Rea!
, , , ,

Onlinekurs: Träna valp ihop med Elsa

1899 kr2700 kr

Köps ofta tillsammans med

Valpträning till vardag och fest - belöningsbaserad fågelhundsträning

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Artikelnr: kurs-EB-valp-2203 Kategorier: , , , ,

Det finns väl inget roligare i livet än att få hem en valp? En ny individ som ska upptäckas och lära kännas, alla drömmar och all förväntan du har, alla roliga planer för hur den ska tränas osv. Så spännande!

Och kanske en och annan fjäril snurrar i magen för “hur ska det gå” och “nu ska jag inte göra samma misstag som med min förra hund” (om du har haft hund förut). I vår bok Valpträning till vardag och fest skriver vi om att göra “rätt från början” och här kommer kanske en nyhet för dig 😉 men NEJ du kommer inte göra ALLT “rätt” och du kommer göra misstag – kanske inte samma men andra. MEN! Du kan göra så mycket som möjligt för att att möta just den valp du har framför dig och lotsa den in på den väg du vill att den ska ta. 

Så, har du också, precis som Elsa, en valp nu eller på gång under våren? Vill du ha lite stöd och inspiration, någon att fråga, en väg att följa och många konkreta, smarta tips kring vad du kan göra och vad du INTE bör göra med din valp för att den ska växa upp till den fågelhund hen är? (Oavsett om du vill jaga, starta på prov eller “bara” träna din valp för det den är avlad för i grunden!)  Vill du lägga goda grunder för just DIN valp, göra lagom mycket men tillräckligt – ja då är det bara att hänga med på denna “specialvalpkurs”.

Du kommer få minst en lektion i veckan i fyra månader (alltså 16 lektioner) samt ta del av Elsas träningsdagbok i text och filmformat. Dessa teman kommer på olika sätt beröras:

 • kontakt och samarbete
 • av och på
 • belöningsutveckling
 • vem är min valp och hur ger jag den bäst förutsättningar?
 • den viktiga vardagen
 • självkontroll och stadga
 • avlämningar
 • stoppsignal
 • fotgående
 • dirigering (till matskål)
 • närsök
 • inkallning

Låter det maxat? Lugn bara lugn! Vi tränar verkligen detta på grund-grundnivå och ALLA övningar anpassas såklart efter din valp. Kursen välkomnar valpar från två månader och upp till ungefär tio månader (du bör inte ha gjort precis allt på listan ovan för att få max ut av kursen förstås). 

Instruktör på kursen är Elsa Blomster. Hon kommer träna sin valp under kursen, och dela med sig av sin träning och sitt tänk kring träningen under tiden. Både “hurra” och “hoppsan”. 😉 

Kursen går i en sluten grupp på Facebook och Elsa ger dig återkoppling på din träning om du vill (du kan spela in korta filmer som visar träningen) och svarar på frågor. När du anmält dig får du ett mail med en länk till gruppen – kontakta oss om du inte fått det (kolla först så det inte hamnat i skräpposten).

Elsa får hem sin valp någon gång runt 2-5 mars och kursen kör igång 8 mars. Även om du får hem din valp lite efter att kursen startat så går det jättebra att hoppa på kursen ändå. Du gör övningarna i din egen takt och har tillgång till kursmaterialet i Facebookgruppen även efter de fyra månaderna har gått, men återkopplingen upphör efter fyra månader.

Under kursens gång kommer du även ha möjlighet att delta på två live-frågestunder. Datum för dem publiceras i Facebookgruppen. Kan du inte vara med på frågestunderna live så kan du självklart titta på inspelningen efteråt och du får även möjlighet att skicka in just dina frågor i förväg.

Kursen bygger delvis på vår bok Valpträning till vardag och fest som vi rekommenderar att du har när du går kursen (går att låna på biblioteket om du inte vill köpa den).

Har du frågor är du välkommen att mejla Elsa på elsa@klickerforlaget.se

Läs mer om Elsa här:
https://klickerforlaget.se/project/instruktor-elsa-blomster

 

Datum

2023-03-08

Priskategori

Early bird, Ordinarie pris, Second bird

Deltagartyp

Med hund

Instruktör

Elsa Blomster

Plats

Online

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Onlinekurs: Träna valp ihop med Elsa”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen