Webinar: Hundmassage och vardagsträning – ge din hund ett hälsosamt liv! – Annika Falkenberg

,

249 kr

Köps ofta tillsammans med

Massageboken

Rörelseboken

Friskvårdens grundstenar för valpar & unghundar

Hundar i alla åldrar mår bra av massage. Det spelar ingen roll om du gillar att vara aktiv med din hund ute i naturen eller har siktet inställt på en mer fysisk hundsport som till exempel agility. Massage i kombination med enkel men genomtänkt träning i vardagen ger du din hund fina förutsättningar till ett hälsosamt liv. Under kvällens webinar berättar Annika Falkenberg allt om hur du gör för att komma igång med både massage och sunda vardagsvanor!

Massage påverkar hundens kropp på många positiva sätt. Musklerna blir mjukare, blodcirkulationen ökar, immunförsvaret stärks och hunden får lättare att koppla av. På köpet får ni en bättre relation.

Att massera sin egen hund är inte svårt. Allt du behöver är några riktlinjer att starta med, ett enkelt handgrepp och en struktur som gör att massagen hamnar där den gör mest nytta. De aktiviteter din hund är ute på och de rörelser den gör ofta påverkar både musklerna men också kroppsminne allra mest. Genom att hålla koll på din hunds vardag och kanske komplettera med några enkla övningar för att stärka den på ett sunt sätt kan du göra stor skillnad. Använd den natur du har runt dig eller redskap du enkelt fixar hemma så har du allt du behöver för att komma igång.

Annika Falkenberg, leg. sjukgymnast och författare till bland annat Massageboken och Rörelseboken håller ett webinar på temat “Hundmassage och vardagsträning – ge din hund ett hälsosamt liv!”. 

Detta är en inspelad version av webinaret som sändes 23 november 2021. 

Priskategori

Early bird, Ordinarie pris

Instruktör

Annika Falkenberg

Plats

Online

Personlig återkoppling

Nej

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Webinar: Hundmassage och vardagsträning – ge din hund ett hälsosamt liv! – Annika Falkenberg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0