Working testkurs retriever öppenklass

, , ,

kr

Vill du starta på working test öppenklass, men behöver finslipa formen lite först? Då är den här kursen för dig! Vid varje tillfälle får du pröva på minst en working teststation och därefter får du tips på hur du ska träna vidare.

Vi kommer träna bland annat på markeringar, dirigeringar, stadga, fotgående efter skytt samt uppvärmning och väntan inför start så att du känner dig trygg när du ska ut och starta. Vi kommer även prata om bedömning, tävlingspsykologi samt tips inför tävling.

Kursen kommer ha max sex deltagare för att du ska få så mycket träningstid som möjligt. För att göra en så tävlingslik working teststation som möjligt kommer hälften av gruppen att börja med att hjälpa till på stationen och hälften startar, därefter byter vi. Sedan tränar vi på det som behövde förbättras och testar att sätta ihop allt igen.

Förkunskaper:
Din hund behöver ha startat nybörjarklass WT eller ha motsvarande kunskapar och ha påbörjat dirigeringsträningen. Skott kommer förekomma på kursen så skottberörda hundar kan tyvärr inte vara med. Kontakta mig om du är osäker på om kursen passar din hund. Din hund måste kunna vänta i bilen medan andra hundar startar och du hjälper till med working teststationen.

Plats: Hällingsjö

Instruktör: Elsa Blomster

Datum: Inga datum planerade just nu, men anmäl dig till väntelistan så hör vi av oss så fort det finns en planerad kursstart

 

Datum

2021-08-25, Väntelista

Deltagartyp

Med hund, Observatör utan hund, Reservlista med hund

Plats

Hällingsjö

Instruktör

Elsa Blomster

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Working testkurs retriever öppenklass”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0