Hem » Böcker » Helena Lyckoskog » Recensioner av “Med passion för det vilda”

Recensioner av “Med passion för det vilda”

“Med passion för det vilda” har bara funnits i drygt en vecka, men redan börjar fantastiska recensioner strömma in. Du kan läsa några av dem nedan – och har du inte redan köpt ditt eget exemplar kan du göra det här. Eller varför inte köpa en bok till din kompis, granne eller arbetskollega i present? 

Wow! Ju mer jag läser, ju längre in i boken jag kommer desto mer älskar jag den!

Helena har verkligen lyckats mixa ihop intressanta fakta om jakten i sig, djuren vi jagar i Sverige, hundträning från grunden och spännande matrecept.

Otroligt snyggt förpackat med fantastiska foton, sida upp och sida ner.

Denna boken kommer jag kunna ta fram och bläddra i då och då för att få inspiration både till hundträningen och bara komma ut i skogen för en promenad. Tack!…

Jenny Eriksson

Lyckoskog lyckas verkligen förmedla sin passion för det vilda. Allt från när hon som barn åt matsäcken vid sjön, under fisketuren med sin pappa, till en nylagad stek från egenskjutet vilt. Det är inspirerande att läsa hennes beskrivning om hur naturintresset lett vidare till ett hundintresse som i sin tur lett in på jakt och allt vad det innebär. Det är en njutning av ta del av detta, att ta del av alla vackra foton, att ta del av mångsidigheten med jakt.

Susanna Graan Östlund

En önskan om att alla nyexaminerade jägare ska läsa denna bok som ett komplement till all den andra kunskap och fakta jägarexamen ger.

Här kan du läsa recensionen i sin helhet: https://jaktligtochhjartligt.com/2018/09/26/recension-av-boken-med-passion-for-det-vilda-helena-lyckoskog/
Varukorg
Rulla till toppen
0