Hem » Böcker » Elsa Blomster & Lena Gunnarsson » Valptider = valpkurser!

Valptider = valpkurser!

Nu kör vi igång med vår valpkurs “Hallå, vem har vi här då” igen! Det är en onlinekurs för dig med en valp av fågelhundsras.

Ibland blir folk lite nervösa över att vi tränar valparna när de är så små “är inte det farligt, kan de inte bli stressade” undrar någon. Jo absolut, att tokträna en valp är verkligen inget vi rekommenderar. Därför handlar den här kursen väldigt mycket om att göra rätt saker från början! 

Dessutom vet vi ju alla att små valpar lär sig otroligt fort – den tiden vill vi inte missa. För valpar lär sig oavsett om vi tänkt de eller ej. Bättre då att ha en medveten plan och en idé om vad min valp bör lära sig – och inte.

Tricket är att träna väldigt korta pass, förstärka det vi vill att valpen ska göra i vardagen, att STUDERA valpen och fånga upp de tendenser vi ser som till exempel att den vill behålla alla föremål själv … 😉

Valpkursen finns i två prisnivåer. Du kan gå den med valp – då laddar du om du vill upp filmer som du får återkoppling på. Eller så går du den utan: då får du en kurs utan kommentarer från deltagare och du får inte heller återkoppling eller kan kommentera. Läs mer här om valpkursen:

Valpkurs med återkoppling (1500 kr ink moms)

Valpkurs utan återkoppling (800 kr ink moms)

Du kan hoppa på kurserna när du vill – du får lektionerna i ett särskilt intervall efter att du anmält dig.

Vi kommer även ha en valpkurs IRL i Vallda utanför Kungsbacka som börjar i augusti.

Kika mer på den och anmäl här!

 

 

Varukorg
Rulla till toppen
0