Rörelseboken – ebok

218,00 kr

Köp hos Adlibris

Artikelnr: 978-91-983395-7-4 Kategorier: , ,
5-9 st 15 % rabatt 10 eller fler 33 % rabatt

Beskrivning

Rörelseboken är boken för dig som är aktiv med din hund – oavsett om ni “bara” tar långa promenader, springer tillsammans, tränar och tävlar i någon hundsport eller på något sätt är aktiva. Det är även boken för dig som vill förstå din hunds rörelser lite mer – kanske efter att hunden har haft en skada som påverkat hur den rör sig. Boken är uppbyggd i tre delar; Hur det funkar, Rörelseanalys och Övningsbibliotek. Annika Falkenberg ger oss en förståelse för hur en hundkropp fungerar, hur en rörelse fungerar och varför hunden gör – eller rör sig – som den gör. Därefter hjälper hon oss att förstå vad en rörelseanalys är – och hur vi kan göra den. Slutligen ger hon oss flera grundövningar som vi kan göra för att bygga upp våra hundar på ett sätt så att de gör så bra rörelser som möjligt och klarar den belastning som ett aktivt hundliv innebär.

Annika Falkenberg är Leg. sjukgymnast med inriktning veterinärmedicin och driver Hundverkstan där hon tar emot hundar för behandling och håller föredrag och kurser på temat rörelser. Hon arbetar även på en djurklinik i Göteborg.

I inläggen nedan hittar du mer information och filmer på en av övningarna i boken

Mer information

ISBN

978-91-983395-7-4

Författare

Annika Falkenberg

Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Redaktör

Lena Gunnarsosn

Layout

Ludvig Aust

Fotograf

Malin Karlsson

Antal sidor

208

Utgiven

2017-04

Språk

Svenska

Format

Ebok

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Rörelseboken – ebok”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Böcker skickas på tisdagar och torsdagar. Beställ och betala senast 18:00 dagen innan. Ange i ordernoteringar om du vill att böckerna skickas till ett särskilt utlämningsställe, annars väljs det automatiskt. Avvisa