Hem » Böcker » Fanny Gott » Agilitykärlek
Agility - från grunder till första start

Agilitykärlek

Det kom en recension av boken Agility – från grunder till första start, som vi tyckte var så fantastiskt fin och rolig, att vi bara var tvungna att dela den med er alla. Den kom från Birgitta Hermansson.

Birgitta vann agility–SM 2016 mediumklassen ihop med sin hund Hicka och hon personifierar verkligen glädjen som många känner för agility. Hon brukar säga att hon “fnittrar agility” vilket väl säger allt egentligen? 🙂

Kärlek. Agilitykärlek. 

När Fanny Gott berättade för mig att hon hade en agilitybok på gång, så blev jag så lycklig så lycklig så jag gick runt och log mitt gladaste i en hel vecka. Och jag viskade “grattis agilitysverige” stup i kvarten mitt allra tystaste så ingen skulle höra, för det var en hemlis till en början. När det sen blev offentligt så skrek jag det högt, och nu skriker jag det igen:

GRATTIS AGILITYSVERIGE! 
AGILITYBIBELN ÄR HÄR!

Och det här är det finaste och mest komplettiga jag sett, precis som jag hoppades på – Fanny gör inget halvdant. Här finns allt som är värt att veta om agility för agilitynörden, för nyfiken-på, för nyblivna hundägaren, för veteranen, för träna-fem-minuter-på-lunchen, för go-all-in-personen, för bokmalen, för smarta-agilityövningar-älskaren, för hinderinlärnings-vill-vetaren, för den grundliga, för gillar-häftiga-bilder-på-hundar, för inspirations-letaren, för sällan-tränaren och för ofta-tränaren, för dig som vill veta allt, för dig som vill börja med agility på rätt sätt, fortsätta med agility på rätt sätt, för dig som vill förkovra dig eller bara bläddra och hitta roliga övningar plättlätt. Och för den normala agilisten, om det nu finns en sån.

Att sen orden “fnittra agility” får finnas med i en sån vacker bok gör mig alldeles tårögt hedrad faktiskt.

Kärlek. Agilitykärlek. Innerligt tack Fanny! 

Varukorg
Rulla till toppen
0