Hem » Böcker » Emelie Johnson Vegh » Andra boken om häst- och hundtjejen Ellinor

Andra boken om häst- och hundtjejen Ellinor

Sommaren är över, hösten har kommit. Det är dags för en ny termin på ridskolan – men ska Ellinor får vara kvar i samma grupp som sina kompisar när de varit på ridläger och tränat medan hon varit hemma? Det händer oväntade saker i stallet och med vännerna där – samtidigt som Ellinor upptäcker en ny värld då hon börjar gå på kurs på brukshundsklubben med labradoren Kakan.

Nu har bok nummer två i serien om Ellinor kommit! Boken, som heter Ellinor på klubben, tar vid där Ellinors sommar slutade. Detta är Klickerförlagets andra skönlitterära bok och det är en bok som vänder sig till barn i “slukaråldern” 9–12. 

Böckerna om Ellinor är är skrivna av djurtränaren, författaren och föreläsaren Emelie Johnson Vegh. I dagarna öppnade hon också Ellinors värld – en hemsida för bokens målgrupp, där det går att se på filmer med träning av både hundar och andra djur och läsa mer om Ellinor och hennes vänner.

Här kan du se och höra Emelie prata lite om boken Ellinor på klubben (utan att hon spoilar den spännande historien! 😉 ).

Välkommen till Ellinors värld!

 

 

Varukorg
Rulla till toppen
0