Apporteringskurs grund/fortsättning

, , , ,

kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Detta är en kurs för dig som gått valp- eller grundkurs för oss IRL eller online – alternativt tränat för oss privat – eller om du tränat för någon annan med liknande tänk som oss tidigare. 🙂 

Kursen är för dig som satt igång med nästan alla grunder; avlämningar, dirigeringar, stoppsignal, fotgående, stadga, närsök och av och på – och nu vill du ta nästa steg; få alla delar lite säkrare, öka avstånd och störningar. Du har kanske en unghund eller en hund som helt enkelt påbörjat sin grundutbildning oavsett ålder. Förutom att fortsätta med ovan nämnda grunder kommer hundarna även introduceras för vilt och skott under kursen.

När kursen är slut ska du känna att du har en plan för hur du ska kunna träna vidare för att få alla delarna på plats. 

Eftersom gruppen är liten (max 6 ekipage) finns stor möjlighet till att arbeta utifrån individuella behov.

Alla våra kurser bygger på ett klickertänk. Du behöver dock inte ha någon erfarenhet av klickerträning innan kursen men det är bra om du har satt dig in lite i vad det innebär, så du vet att detta är en kurs som passar ditt sätt att träna på. Vi jobbar helt belöningsbaserat. Hör gärna av dig om du har frågor!

Kursen utgår från boken Apportering till vardag och fest. Du kan köpa boken här. För att slippa fraktkostnaden kan du ta “hämta själv” när du beställer och få den vid kursstart av instruktören. Den går även att låna på biblioteket.
Du kommer att få lästips på sidor i boken under kursens gång.

När du skickar in anmälan får du ett mail som bekräftar att vi tagit emot anmälan (hör av dig till oss om du inte får någon bekräftelse). Kurskallelse skickas en vecka innan kursen börjar. 

Har du frågor eller är osäker på om kursen passar dig och din hund? Maila: lena@klickerforlaget.se eller ring 070-300 80 99

Planerade kurstillfällen

Just nu finns inga planerade kurstillfällen, men anmäl dig till reservlistan så hör vi av oss så fort vi planerat in en ny kurs.

Instruktör: Lena Gunnarsson

Kostnad: Deltagare med hund 2 850 kr ink moms, observatör: 1 425 kr ink moms

Plats: Hajom (exakt plats anges inför kursstart) HAJOM ligger ungefär 45 minuter från Göteborg, Varberg och Borås, nära Skene.

Välkommen!

Deltagartyp

Med hund, Observatör utan hund, Reservlista med hund

Instruktör

Lena Gunnarsson

Plats

Hajom

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Apporteringskurs grund/fortsättning”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0