Sans och balans – med fokus på fotgående

, , , , ,

kr

Just nu finns inga datum inplanerade, men anmäl dig till väntelistan så hör vi av oss när det finns det. Anmälan till väntelista är inte bindande.

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

På den här kursen går vi mycket fot med inslag av markeringar, linjetag, skott mm utan att kompromissa med fotgåendet och rätt aktivitetsnivå. Vi gör en fotgåendepromenad genom marken och låter hundarna testa olika upplägg och utmaningar samtidigt som de har rätt aktivitetsnivå. Perfekt kurs för dig som ska jaga eller starta prov med din spaniel eller retriever och vill träna din hund på att fungera i grupp/när andra hundar jobbar i närheten.

Vi tränar självklart belöningsbaserat. Läs gärna på www.apporteringtillvardagochfest.se eller i vår bok Apportering till vardag och fest så att du är bekant med vårt träningssätt innan du kommer på kurs.

Förkunskaper
Avlämningar samt påbörjat linjetag/dirigeringar och stoppsignal. Din hund behöver vara van vid skott eftersom skott förekommer under kursen.

Kostnad
600 kr per tillfälle

Datum, tid, instruktör och plats:

  • Just nu finns inga datum inplanerade, men anmäl dig till väntelistan så hör vi av oss när det finns det. Anmälan till väntelista är inte bindande.

Tillfällena är helt fristående och bygger inte på varandra, men det är lite olika innehåll varje gång så går du flera tillfällen får du många olika träningsupplägg.

Plats

Hajom, Hällingsjö

Datum

Väntelista

Instruktör

Elsa Blomster, Lena Gunnarsson

Deltagartyp

Med hund, Observatör utan hund, Reservlista med hund

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Sans och balans – med fokus på fotgående”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0