Galenpannakurs fortsättning

, , ,

kr2900 kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Den här helgkursen är för dig som gått första Galenpannakurs online eller IRL för Lena. Du kan även ha gått privat för Lena och blivit rekommenderad kursen. Uppfyller du ingen av dessa två kriterier behöver du gå grundkursen först. Du hittar den här.

På kursen kommer vi fortsätta med de övningar och de träningsprinciper som du fått i tidigare kurs och omsätta dem i gruppträning. Vårt fokus kommer vara att alla hundarna är i sans och balans och uppgifterna som ska utföras anpassas helt efter respektive individ.

Detta är kanske den mest långsamma kurs du varit på! 🙂 Vi jobbar med den viktiga växlingen mellan av och på och med att bryta förväntan, men också med att kunna jobba trots att hunden är het. Din viktigaste uppgift under kursen är att läsa din hund och agera utifrån det du ser – vilket du såklart får stöd och hjälp med av instruktören.

Kursen tar emot 8 deltagare med hund och vi kommer jobba i två grupper som varvar med varandra. På så vis får din hund träna i en liten grupp med inte alltför stora störningar på en gång, dessutom får den (den väldigt viktiga!) vilan mellan träningsuppgifterna OCH du får möjlighet att lugnt titta på de andras träning utan att behöva vara i bubblan med din hund. Vi kommer också träna alla 8 samtidigt om vi märker att det går att ”växla upp” svårigheterna.

NÄR? 13-14 juli

VAR? I Hajom (35 min från Borås, 45 från Göteborg och Varberg)

HUR? Max 8 deltagare, förkunskapskrav: du har gått Galenpannakurs för Lena online eller IRL förut

KOSTAR? 2 900 kr ink moms

 INSTRUKTÖR: Lena Gunnarsson

FRÅGOR? Kontakta Lena på lena@klickerforlaget.se (helst) eller på telefon (kontorstid) 070-300 80 99

Boende: Mejla Lena för tips på boende i området. Det går även att ställa upp husbil och husvagn på marken mot en liten avgift.

Datum

Väntelista, 2023-04-05, 2023-06-10 – 11, 2023-09-02 – 03, 2024-07-13

Deltagartyp

Med hund, Reservlista med hund

Instruktör

Lena Gunnarsson

Plats

Hajom

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Galenpannakurs fortsättning”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0