, , ,

Grundkurs i apportering

1350 kr2700 kr

Grundkurs i apportering för dig som vill träna inför prov, jakt eller bara för rolig aktivering. Vi jobbar med ett utpräglat klickertänk och startar upp träningen med avlämningar, dirigering, stoppsignal, fotgående och närsök på kursen.

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Artikelnr: kurs-grund Kategorier: , , ,

Detta är en kurs för dig som vill lära dig grunderna i apporteringsarbetet. Kursen riktar sig till dig som är intresserad av att lära dig mer om de olika delarna i apporteringen, vare sig du har som mål att starta på prov, jaga eller vill göra någon rolig aktivitet tillsammans med din hund. Att lära hunden hämta och bära saker kan användas som grunder till tricks till exempel. Kursen vänder sig först och främst till dig som har en apporterande fågelhund men alla hundraser är välkomna!

Vi kommer att dela upp de olika momenten i mindre delar för att sedan sätta ihop till kedjor och lägga på störningar. Under kursen arbetar vi med avlämningar, gripande, stoppsignal, dirigering, jaktfot och stadga. Hela apporteringskedjan kan läras in på ett lekfullt sätt, vilket vi kommer att utnyttja. Vi kommer också att använda oss av dummies i träningen. Kursen individanpassas utifrån varje ekipages nivå och mål. Vi kommer även att kunna försvåra övningarna för dig som har kommit lite längre i träningen.

Kursen är öppen för hundar av alla åldrar och passar lika bra för unghunden som för den lite äldre hunden. Max antal deltagare är 6 st.

Kursen bygger på ett klickertänk. Du behöver dock inte ha någon erfarenhet av klickerträning innan kursen men det är bra om du har satt dig in lite i vad det innebär så du vet att detta är en kurs som passar ditt sätt att träna på. Träningssättet beskrivs i boken Apportering till vardag och fest och på vår blogg med samma namn.

Medtag lunch. Micro finns att värma den i.

NÄR?
Lördag 29 april kl. 10:00-16:00
Söndag 30 april kl. 09:00-15:00

VAR?
Hajom, exakt plats ges i inbjudan till kursen (45 minuter från Göteborg och 40 minuter från Borås)

KOSTNAD
Deltagare med hund: 2700 kr inkl moms
Observatör: 1350 kr inkl moms

INSTRUKTÖR
Lena Gunnarsson

Plats

Hajom

Datum

2022-10-01 – 02, 2023-04-29 – 30

Instruktör

Lena Gunnarsson

Deltagartyp

Med hund, Observatör utan hund, Reservlista med hund

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Grundkurs i apportering”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen