Grundkurs i apportering

, , ,

kr

Grundkurs i apportering för dig som vill träna inför prov, jakt eller bara för rolig aktivering. Vi jobbar med ett utpräglat klickertänk och startar upp träningen med avlämningar, dirigering, stoppsignal, fotgående och närsök på kursen.

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Detta är en kurs för dig som vill lära dig grunderna i apporteringsarbetet. Kursen riktar sig till dig som är intresserad av att lära dig mer om de olika delarna i apporteringen, vare sig du har som mål att starta på prov, jaga eller vill göra någon rolig aktivitet tillsammans med din hund. Att lära hunden hämta och bära saker kan användas som grunder till tricks till exempel. Kursen vänder sig först och främst till dig som har en apporterande fågelhund men alla hundraser är välkomna!

Vi kommer att dela upp de olika momenten i mindre delar för att sedan sätta ihop till kedjor och lägga på störningar. Under kursen arbetar vi med avlämningar, gripande, stoppsignal, dirigering, jaktfot och stadga. Hela apporteringskedjan kan läras in på ett lekfullt sätt, vilket vi kommer att utnyttja. Vi kommer också att använda oss av dummies i träningen. Kursen individanpassas utifrån varje ekipages nivå och mål. Vi kommer även att kunna försvåra övningarna för dig som har kommit lite längre i träningen.

Kursen är öppen för hundar av alla åldrar och passar lika bra för unghunden som för den lite äldre hunden. Max antal deltagare är 6 st. Vi ses vid tre tillfällen med några veckors mellanrum så du hinner träna mellan gångerna.

Kursen bygger på ett klickertänk. Du behöver dock inte ha någon erfarenhet av klickerträning innan kursen men det är bra om du har satt dig in lite i vad det innebär så du vet att detta är en kurs som passar ditt sätt att träna på. Träningssättet beskrivs i boken Apportering till vardag och fest och på vår blogg med samma namn.

NÄR?
Just nu finns inga datum planerade, anmäl dig till väntelistan så återkommer vi när det gör det

VAR?
Hajom eller Hällingsjö, exakt plats ges i inbjudan till kursen (30-45 minuter från Göteborg och 30-40 minuter från Borås)

KOSTNAD
Deltagare med hund: 2850 kr inkl moms
Observatör: 1425 kr inkl moms

INSTRUKTÖR
Lena Gunnarsson eller Elsa Blomster

Plats

Hajom, Hällingsjö

Instruktör

Elsa Blomster, Lena Gunnarsson

Deltagartyp

Med hund, Observatör utan hund, Reservlista med hund

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Grundkurs i apportering”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0