Massageboken – ebok

, ,

218 kr

Massera din hund

Med massage får du din hund att må bra! Förutom att du mjukar upp hundens muskler och lär känna din hunds kropp bättre får ni en djupare relation. Det behöver inte heller vara komplicerat: allt du behöver är några enkla riktlinjer, ett handgrepp att börja med och en struktur som ser till att massagen hamnar där den gör mest nytta för din hund. Det får du i den här boken!

Boken är för dig som är en helt vanlig hundägare, för dig som sportar tillsammans med din hund men även du som redan håller på med massage hittar användbara tips. Du får bland annat lära dig hur du låter din hund guida dig i massagen, hur du lär känna din hunds spänningsprofil, vad du ska tänka på innan massagen börjar och såklart får du även tips om handgrepp och lära dig mer om hur hunden är uppbyggd.

Annika Falkenberg är godkänd leg. Sjukgymnast med inriktning veterinärmedicin och driver Hundverkstan, där hon tar emot hundar för behandling och håller föredrag och kurser om både rörelser och massage. Hon arbetar även på djurklinik i Göteborg. Annika har tidigare gett ut Rörelseboken på Klickerförlaget.

 

 

 

Vikt 0,7 kg
Dimensioner 24,5 × 17 × 2 cm
Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Sidor

208

Signerad av författaren

Nej

Författare

Annika Falkenberg

Format

E-bok

Formgivare

Ludvig Aust

Fotograf

Åsa Jakobsson

ISBN

978-91-985803-9-6

Redaktör

Lena Gunnarsson

Språk

Svenska

Utgiven

2020-08

Illustratör

Jenny Nyberg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Massageboken – ebok”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen
0