Nosework – studiehandledning del 2 – tävlingskurs och avancerad kurs – ebok

, , ,

83 kr

Nyfiken på nosework?
Är du instruktör och vill ha tips på kursupplägg? Eller har du en träningsgrupp som vill följa ett upplägg tillsammans? Du kanske tränar på egen hand men vill ha en struktur att luta dig mot? Då är den här studiehandledningen för dig!

Den bygger på boken Nosework – allt du behöver veta (Klickerförlaget, 2016), skriven av Helena Lindhe och Britt Nylund, och är baserad på beprövad erfarenhet: Helena och Britt har hållit ett hundratal kurser i den här fantastiska sporten. Varje kurs är på fyra tillfällen à två och en halv timme och tiden är anpassad för max sex deltagare. Men givetvis kan du göra som du vill – använd hela upplägget rakt av eller inspireras av det och använda vissa delar. Studiehandledningen innehåller ett upplägg för en tävlingskurs och en avancerad kurs, båda för doften eukalyptushydrolat. (Det finns även en studiehandledning för grundkurs och fortsättningskurs i ett eget häfte.)

Alla tips bygger på att du och din hund ska ha en rolig stund tillsammans. Ge din hund ett meningsfullt liv – börja träna nosework!

Vikt 0,3 kg
Författare

Britt Nylund, Helena Lindhe

Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Format

E-bok

Formgivare

Ludvig Aust

Fotograf

Malin Karlsson

ISBN

978-91-984257-9-6

Redaktör

Lena Gunnarsson

Sidor

21

Språk

Svenska

Utgiven

2018-01

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Nosework – studiehandledning del 2 – tävlingskurs och avancerad kurs – ebok”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…

Varukorg
Rulla till toppen
0