Vardagsträning med klicker – ebok

, , ,

200 kr

Vill du ha en vardag tillsammans med din hund där samarbete och glädje är det viktigaste? Vill du bygga en relation med din hund som gör att din hund lyssnar på och följer dig? Vill du lära dig mer om klickerträning och hur du kan använda metoden i vardagen? Då är det här boken för dig!

Träningen som beskrivs i boken bygger på en god relation, att belöna rätt beteende och bygga goda vanor som håller i verkligheten – inte bara hemma i köket. Du får lära dig hur beteenden fungerar och får handfasta tips om hur du kan hantera de vanligaste utmaningarna i vardagen. Bland annat får du tips om hantering, inkallning, gå fint i kopplet och hälsa fint. Boken är en omarbetning av boken ”Vardagslydnad med klicker”.

Åsa Jakobsson har pysslat med hundar hela sitt liv och brinner för belöningsbaserad träning med hundens välmående i fokus. Åsa har tre hundar; Mårran, Valle och Midori. Tillsammans tränar de allt som är roligt och tävlar i tävlingslydnad, rallylydnad och nosework. Åsa är också fotograf och driver KelpiePhoto samt har hundskolan Hund helt enkelt tillsammans med en kollega.

Provläs lite i boken innan du bestämmer dig

Författare

Åsa Jakobsson

Formgivare

Johan Jarlsmark

Förlag

Klickerförlaget Göteborg AB

Format

E-bok

Redaktör

Lena Gunnarsson

ISBN

978-91-984530-3-4

Fotograf

Åsa Jakobsson

Sidor

192

Signerad av författaren

Nej

Språk

Svenska

Utgiven

2019-09

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Vardagsträning med klicker – ebok”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0