Rea!

Onlinekurs: Grunderna i jaktapportering – med återkoppling

, , ,
(2 kundrecensioner)

1100 kr2200 kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Vill du få hjälp att hålla träningsmotivationen uppe? Vill du få personlig återkoppling på din träning?  Då rekommenderar vi vår grundkurs i jaktapportering!

Kursen består av tre spännande träningstillfällen som ska hjälpa dig med grundträningen av din apporterande fågelhund. Tanken är att kursen ska ge dig mer struktur på träningen och att du ska få hjälp med både hur du kan börja och hur du kan komma vidare. Hela kursen består av åtta lektioner innehåller teman som träningsmetodik, gripa och hålla fast, avlämningar, fotgående, stadga och stoppsignal, närsök, dirigeringar och hur du kan sätta ihop alla moment. 

Efter kursen kommer du ha lärt dig:

 • Grundprinciperna i klickertänket
 • Hur du använder klickertänket i jaktträningen
 • Hur du lär din hund att gripa och hålla fast på ett roligt och inspirerande sätt
 • Hur du lär din hund riktigt bra avlämningar
 • Hur du lär din hund att älska att gå fot
 • Hur du lär din hund att stanna på avstånd och vara stadig
 • Hur du lär din hund dirigeringar
 • Hur du lär din hund att söka i ett specifikt område
 • Hur du sätter ihop de olika beteendena
 • Hur du störningssäkrar beteendena för att göra dem pålitliga

Kursen lutar sig mot boken Apportering till vardag och fest, och det är nödvändigt att du har boken så att du kan läsa teorin och om övningarna som vi hänvisar till inför varje träningstillfälle. Kursupplägget följer studiehandledningen till boken. Om du vill kunna följa kursen i ett tryckt häfte (och få plats att anteckna till varje tillfälle) så kan du köpa studiehandledningen här. Du kan även köpa ett rabatterat paket med både bok och studiehandledning.

Kursen kan du kan göra lite i din egen takt. Från och med när du anmäler dig har du möjlighet att få återkoppling på din träning i tre månader. Så om du vill kan du göra ett tillfälle i veckan eller ett varannan vecka eller oregelbundet – som det passar dig helt enkelt. 

Du har möjlighet att filma din träning och få återkoppling av oss. Vi ger återkoppling på obegränsat antal filmer per ekipage. Även här väljer du.  Vill du ladda upp några filmer per träningstillfälle går det bra men skulle du vilja göra sjuttioelva filmer på bara avlämningar så går också det bra :). Och vill du inte filma så måste du så klart inte det.

Vi ger återkoppling på filmer och frågor fortlöpande. Det går givetvis bra att diskutera med de andra deltagarna när som helst i diskussionsforumet som finns knutet till varje tillfälle. Där kommer vi också vara med och diskutera.

Kurserna med fast startdatum går det även att delta i via en sluten Facebookgrupp. När du anmält dig får du ett bekräftelsemail som innehåller en länk till Facebookgruppen. Kom ihåg att kolla så bekräftelsemailet inte hamnat i skräpposten.

Vill du inte ha möjlighet att ladda upp filmer och få personlig återkoppling på din träning rekommenderar vi Onlinekurs: Grunderna i jaktapportering – utan återkoppling

Ta chansen att få inspiration och struktur på din träning, anmäl dig redan idag!

Sagt av deltagare om kursen:

“Inspirerande, kreativt, individanpassad!”

“Instruktörerna är duktiga på att kommentera hunden de faktiskt ser på den nivå man faktiskt är utan att tappa målet ur sikte.”

“Bra struktur och bra att alla delar var öppna från början så man själv kunde välja lite var man ville fokusera på. Tycker den gav mycket och gjorde att vi utvecklades under kurstiden.”

Det här får du:

Erfarenhet

Nybörjare

Inriktning

Generell

Personlig återkoppling

Ja

Instruktör

Elsa Blomster, Elsa Blomster & Lena Gunnarsson, Lena Gunnarsson

Priskategori

Early bird, Ordinarie pris, Second bird, Third bird

Plats

Online

2 recensioner av Onlinekurs: Grunderna i jaktapportering – med återkoppling

 1. Anne Reinsnes (verifierad ägare)

  Jeg syns at kursemnene var bra og at de forklaringer og filmer som lå under hver leksjon var veldig gode. Enkle å forstå og veldig gode eksempler. Det som trakk litt ned for min del og som også gjorde at jeg hadde problemer med å fullføre var at jeg syns det ble for liten tid til forholdsvis store emner. Kurset kunne gjerne vært strekt over 1 måned til. Tilbakemeldingene som ble gitt var fyldige og grundige men noen ganger tok det litt lang tid før de kom. – 3 til 4 dager virker lang tid når en jobber med ting 🙂

 2. Monika (verifierad ägare)

  En perfekt kurs när man som vi behövde “backa tillbaka” och börja om med helt positiva metoder. Fick superbra feedback och skönt att kunna ta kursen i sin egen takt. Skulle jag göra det igen hade jag övertalat en träningskompis att köra kursen samtidigt så att man hade någon att träna med på hemmaplan. Dock kunde kursen kanske varit tillgänglig med feedback lite längre, alternativt delas upp på en grund och en fortsättningsdel. Den sträcker sig över ett stort område. Det hade också varit bra om det på ett enkelt sätt gått att skriva ut/spara ner sina egna frågor och den feedback man fick.
  Men i stort sett en superbra grundkurs med kunnig och engagerad feedback!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0