+46 703 00 80 99 (vardagar kl 9-18, nås lättast via mail) info@klickerforlaget.se

Onlinekurs: Jaktfot- och Stoppsignal vintern 2017

(3 kundrecensioner)

1 400,00 kr

Slut i lager

Artikelnr: onlinekurs-jaktfot-och-stoppsignal Kategorier: , , ,

Beskrivning

Nu kommer temakursen Jaktfot- och Stoppsignal som onlinekurs igen!

Vill du ha en riktigt bra jaktfot och en tvärsäker stoppsignal? Då är det här kursen för dig!

Nu har du chansen att runda av och starta upp träningsåret med två lite svåra men roliga moment som ofta kräver en hel del kreativ träning för att få till riktigt bra. Kursen som går online innehåller åtta lektioner där vi går igenom de olika stegen för att få till en bra jaktfot och stoppsignal. Du gör kursen i din egen takt från och med nu. Kursen stänger den 30 april 2017, och under dessa månader lägger du själv upp träningen i den takt du vill.

Jaktfot är något som måste fungera för att en fågelhund ska kunna starta på prov. Retrieverns jaktfot måste vara ganska exakt och jämn för att bli godkänd. Med spanieln räcker det om hunden finns ”runt dina fötter”. Oavsett vill vi ha en jaktfot där hunden upplever det som positivt att gå vid sin förares ben och lugnt och samlat håller sin position över stock och sten utan att föraren behöver fokusera på hunden.

Stoppsignalen ställer stora krav på hunden, inte minst spanieln, eftersom den ska avbryta ett pågående arbeta för att tvärnita på signal. En stoppsignal kräver inte bara en snabb reaktion utan också en bra stadga hos hunden vilket är en utmaning men inte alls omöjligt.

För att få de här momenten riktigt säkra delar vi upp dem i olika delmoment som vi tränar var för sig innan vi lägger ihop dem. Vi lägger också på olika slags störningar som hunden ska klara att välja bort och visar hur du kan styra hundens förväntan och aktivitetsnivå för att få rätt förutsättningar för att lyckas. Vi använder mycket lek i vår inlärning och vi har ett utpräglat klickertänk i all vår träning.jakt_26_liten

Du har möjlighet att filma din träning och få återkoppling på dina filmer för varje lektion. När som helst kan du även diskutera med de andra deltagarna i diskussionsforumet som är knutet till varje lektion, där även instruktören på kursen kommer vara med och diskutera.

Kursen utgår från boken Apportering till vardag och fest, har du inte den redan kan du köpa den här.

Instruktörer Lena Gunnarsson och Åsa Davidsson

 

3 recensioner av Onlinekurs: Jaktfot- och Stoppsignal vintern 2017

  1. Karin Rask (verifierad ägare)

    Jättebra kurs. Lätt att förstå framförallt filmerna ni visar hur man tränar. Betyg 5

  2. Christina Berman (verifierad ägare)

    Grundig gjennomgang og gode øvelser! Vi har fått både stabil jaktfot og stoppsignal.

  3. Marianne Haggren (verifierad ägare)

    En jättebra kurs med lätt förståeliga filmer. Jag som arbetar oregelbundet tycker att onlinekurser är kanon.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *