Onlinekurs: Stoppsignal – med återkoppling

, , , , , ,

1500 kr

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest - andra utgåvan

Vill du ha en tvärsäker stoppsignal som funkar både till vardag, på prov och jakt?

I den här kursen startar vi från början och du får tips på lekfulla startövningar där du lär hunden förståelsen av signalen. Därefter går vi vidare med övningar som är smarta för att kunna stoppa hunden på avstånd och dessutom övningar för att kunna stoppa hunden trots störningar som doft i marken eller synliga retningar som en kastad apport. Slutligen får du träna på uthållighet – att hunden ska klara av att lyssna på flera stoppsignaler (bra att ha när du behöver dirigera hunden många gånger) utan att ”tappa huvudet” på vägen.

Du kan välja att gå kursen med eller utan återkoppling. Väljer du med återkoppling kan du ställa hur många frågor du vill och ladda upp filmer på din träning och få återkoppling från instruktörerna. Det här är kursen med återkoppling. Här hittar du den utan återkoppling.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Du får gärna vara bekant med vårt träningssätt, som ju är positivt och belöningsinriktat. Bekanta dig genom att läsa vår blogg på www.apporteringtillvardagochfest.se, eller läsa någon av våra böcker: “Apportering till vardag och fest” eller ”Valpträning till vardag och fest” (de går att låna på biblioteket eller köpa på Klickerförlagets hemsida).

Förutsättningar

Kursen börjar så fort du anmäler dig och sedan får har du möjlighet till återkoppling på din träning i sex månader.

Kursen innehåller 6 lektioner med flera övningar i varje lektion. Du väljer själv om du vill göra alla övningarna eller om du väljer ut några av dem.

Du har möjlighet att filma din träning och få återkoppling av oss. Håll filmerna till max tre minuter. Vi ger återkoppling på obegränsat antal filmer. Även här väljer du.  Vill du ladda upp två filmer per träningstillfälle går det bra men skulle du vilja göra sjuttioelva filmer på bara stoppsignal i motljus så går också det bra. Och vill du inte filma så måste du så klart inte det. När du anmält dig och betalat får du ett automatiskt bekräftelsemail med länk till kursen. Kom ihåg att kolla i skräpposten och övrigt-korgen om du inte hittar det i din inkorg.

Det här får du

 • 6 lektioner
  • Målbild
  • Inlärning av stoppsignalen
  • Utöka avståndet
  • Störningar
  • I vatten
  • Uthållighet
 • 22 filmer
 • 18 övningar
 • Personlig återkoppling på obegränsat antal filmer och frågor i sex månader från det att du anmäler dig
 • Livstids tillgång till kursmaterialet
Erfarenhet

Erfaren, Nybörjare

Inriktning

Specifik

Personlig återkoppling

Ja

Priskategori

Early bird, Ordinarie pris, Second bird, Third bird

Datum

2021-10-06, Löpande start

Plats

Online

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Onlinekurs: Stoppsignal – med återkoppling”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen
0